Çözüldü sunucumda iç içeyken kılıçla sağ tıklayamıyorum veya altın elma,anında sağlık basamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xMysterio_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xMysterio_

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
xMysterio_

Discord:

xmysterio_.

Sunucumda iç içeyken kılıçla sağ tıklayamıyorum veya altın elma,anında sağlık basamıyorum yardım edecek varmı

birde gm spectatordayken iç içe 2 tane armorstand var.

Ekli dosyalar

• hatad.png
    hatad.png
    314,5 KB · Görüntüleme: 78
Sunucumda iç içeyken kılıçla sağ tıklayamıyorum veya altın elma,anında sağlık basamıyorum yardım edecek varmı

Zırh askılıklarının olma sebebi nametag dediğimiz özelliğin çalışabilmesini sağlamak.
eşya kullanamama sorununu kendinizi deop yapıp dener misiniz.

Zırh askılıklarının olma sebebi nametag dediğimiz özelliğin çalışabilmesini sağlamak.
eşya kullanamama sorununu kendinizi deop yapıp dener misiniz.
kendimi deopladığımda gene aynı hatayı alıyorum maalesef

Anında sağlık için ne kullanıyorsunuz veya kılıçla tıklamak için atar mısınız?

Sorun şunlar olabilir:
1- Skript kullanıyorsanız; on right click veya on consume etkinlikleri size engel olabilir.
Eğer Skript hakkında bir bilginiz yoksa, skript/scripts klasörünün içerisinde yer alan .sk uzantılı dosyaları açıp; f3 yardımı ile verdiğim etkinlikleri aratabilir, onları silebilirsiniz.

2- Özel efekt eklentileri kullanıyorsanız
(Bir kılıca sağ tıklayınca özel efekt meydana gelmesi vb, mana sistemli eklentiler):
Genellikle bu eklentiler trigger/activation ile çalıştıkları için sağ/sol tıklama olaylarını farklı biçimlendirmiş, bir hata meydana gelmiş olabilir.

3- Paper sunucu kullanıyorsanız; Çarpışma ayarını kapatabilirsiniz. paper.yml dosyasını açın ve
1.png
burayı false olarak ayarlayın.
Çarpışma nedir? Bu ayar; false ise NPC, canlılar ve oyuncuların üzerlerine doğru gittiğinizde onların içine girmenizi sağlıyor. True ise onları ittirebiliyor ve iç-içe girmeniz engelleniyor.

4- Eğer üşenmem diyorsanız
, hatanın tamamen kalkmasını istiyorsanız; bütün eklentilerinizi silin ve tek tek hatayı bulana kadar eklentilerinizi ekleyin. Hatayı bulduğunuzda o eklenti yerine aynı işlevi gören başka bir eklenti yükleyebilirsiniz. Eğer sorun hala çözülmediyse sunucuyu silip baştan yapmanızı öneririm.

İyi forumlar <3

Sorun şunlar olabilir:
1- Skript kullanıyorsanız; on right click veya on consume etkinlikleri size engel olabilir.
Eğer Skript hakkında bir bilginiz yoksa, skript/scripts klasörünün içerisinde yer alan .sk uzantılı dosyaları açıp; f3 yardımı ile verdiğim etkinlikleri aratabilir, onları silebilirsiniz.

2- Özel efekt eklentileri kullanıyorsanız
(Bir kılıca sağ tıklayınca özel efekt meydana gelmesi vb, mana sistemli eklentiler):
Genellikle bu eklentiler trigger/activation ile çalıştıkları için sağ/sol tıklama olaylarını farklı biçimlendirmiş, bir hata meydana gelmiş olabilir.

3- Paper sunucu kullanıyorsanız; Çarpışma ayarını kapatabilirsiniz. paper.yml dosyasını açın veEkli dosyayı görüntüle 238457 burayı false olarak ayarlayın.
Çarpışma nedir? Bu ayar; false ise NPC, canlılar ve oyuncuların üzerlerine doğru gittiğinizde onların içine girmenizi sağlıyor. True ise onları ittirebiliyor ve iç-içe girmeniz engelleniyor.

4- Eğer üşenmem diyorsanız
, hatanın tamamen kalkmasını istiyorsanız; bütün eklentilerinizi silin ve tek tek hatayı bulana kadar eklentilerinizi ekleyin. Hatayı bulduğunuzda o eklenti yerine aynı işlevi gören başka bir eklenti yükleyebilirsiniz. Eğer sorun hala çözülmediyse sunucuyu silip baştan yapmanızı öneririm.

İyi forumlar <3
discorddan arkadaş ekledim kabul edermisiniz discorddan daha ayrıntılı konuşuruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl