xMysterio_
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- xMysterio_
Discord:
xmysterio_.
xmysterio_.
Zırh askılıklarının olma sebebi nametag dediğimiz özelliğin çalışabilmesini sağlamak.Sunucumda iç içeyken kılıçla sağ tıklayamıyorum veya altın elma,anında sağlık basamıyorum yardım edecek varmı
birde gm spectatordayken iç içe 2 tane armorstand var.
xmysterio_.
kendimi deopladığımda gene aynı hatayı alıyorum maalesefZırh askılıklarının olma sebebi nametag dediğimiz özelliğin çalışabilmesini sağlamak.
eşya kullanamama sorununu kendinizi deop yapıp dener misiniz.

furkqn
Anında sağlık için ne kullanıyorsunuz veya kılıçla tıklamak için atar mısınız?Sunucumda iç içeyken kılıçla sağ tıklayamıyorum veya altın elma,anında sağlık basamıyorum yardım edecek varmı
birde gm spectatordayken iç içe 2 tane armorstand var.
xmysterio_.
anlamadım?Anında sağlık için ne kullanıyorsunuz veya kılıçla tıklamak için atar mısınız?

_thread
on right click veya on consume etkinlikleri size engel olabilir.skript/scripts klasörünün içerisinde yer alan .sk uzantılı dosyaları açıp; f3 yardımı ile verdiğim etkinlikleri aratabilir, onları silebilirsiniz.xmysterio_.
discorddan arkadaş ekledim kabul edermisiniz discorddan daha ayrıntılı konuşuruz.Sorun şunlar olabilir:
1- Skript kullanıyorsanız;on right clickveyaon consumeetkinlikleri size engel olabilir.
Eğer Skript hakkında bir bilginiz yoksa,skript/scriptsklasörünün içerisinde yer alan .sk uzantılı dosyaları açıp; f3 yardımı ile verdiğim etkinlikleri aratabilir, onları silebilirsiniz.
2- Özel efekt eklentileri kullanıyorsanız (Bir kılıca sağ tıklayınca özel efekt meydana gelmesi vb, mana sistemli eklentiler):
Genellikle bu eklentiler trigger/activation ile çalıştıkları için sağ/sol tıklama olaylarını farklı biçimlendirmiş, bir hata meydana gelmiş olabilir.
3- Paper sunucu kullanıyorsanız; Çarpışma ayarını kapatabilirsiniz. paper.yml dosyasını açın veEkli dosyayı görüntüle 238457 burayı false olarak ayarlayın.
Çarpışma nedir? Bu ayar; false ise NPC, canlılar ve oyuncuların üzerlerine doğru gittiğinizde onların içine girmenizi sağlıyor. True ise onları ittirebiliyor ve iç-içe girmeniz engelleniyor.
4- Eğer üşenmem diyorsanız, hatanın tamamen kalkmasını istiyorsanız; bütün eklentilerinizi silin ve tek tek hatayı bulana kadar eklentilerinizi ekleyin. Hatayı bulduğunuzda o eklenti yerine aynı işlevi gören başka bir eklenti yükleyebilirsiniz. Eğer sorun hala çözülmediyse sunucuyu silip baştan yapmanızı öneririm.
İyi forumlar <3

_thread
Kabul ettim hocam.discorddan arkadaş ekledim kabul edermisiniz discorddan daha ayrıntılı konuşuruz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!