Efs2112
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 5
- Minecraft
- Efs2112
Discord:
efspasha
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
efspasha
8 gb ram üstü kullanmanız gerekiyor işlemci ise ryzen 9 5900x ve üzeri olması lazım işlemcinin kaç çekirdek olduğu da önemli 1.21 gibi bir sürüm işlemciye daha çok ihtiyaç duyuyor.8 gb ram ryzen 9 3900x işlemci kullanıyorum
efspasha
miosett
Son sorduğunuz şey için bu cevabım tabi olabilir sonucta aynı surum değiller worldunuz 1.19.4 ama sürümünüz 1.21.1işlemicim yanlış söyledim ryzen 5900x ve 10 gb ramim var
ek olarak sunucuda sadece moblarda ve insan hareketlerinde lag görüyorum komutlar olsun v.s. fazla lag yok ve tps 20 de sabit yani neden böyle oluyor anlamadım zaten ramin sadece %40 ını kullanıyor
ek olarak birde şununla alakalı bir lag olabilirmi?
sunucu versiyon 1.21.1 ancak gerçek dünya haritası 1.19.4 sürümü
miosett
Eve geçtiğim için daha doğru destek sağlayacağım beklemede kalın.yani şuna baktım şimdi de lobi 1.21 sürümüne uyumlu ama lag lobide de oluyor yani değişik tps hiç inmiyor ram zorlanmıyor ama oyunda donmalar oluyor
mravci
Discorddan istek atabilirsin.sebebi nedirDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
miosett
efspasha
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!