over_brave
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 81
- Minecraft
- Over_Brave
Discord:
Over_Brave#9324
Over_Brave#9324
Over_Brave#9324
Over_Brave#9324
Over_Brave#9324
Az önce normal spigot ve paperspigot ve tacospigot ile deneme yaptım. Normal spigotta gayet iyi yaratık çıkarken paperspigotta yok denilecek kadar azdı. Fakat sunucuya spigot yükleyince çok fazla tps düşüşü oluyor. Fakat paper ya da taco kullanırken böle bir sorunum yok. Bu sorunu nasıl halledebilirim?Plugin den ziyade spigot.yml de bununla ilgili ayar olmasi gerekiyor veya bukkit.yml entity veya moblarin maximum doğma sürelerini ayarlanabilir olmasi gerekli belki de paperspigotun tasarimcisi bunu bilerek böyle ayarlamiş olabilir daha lagsiz ve performansli olma açisindan belki farkli bir spigot kullanabilirsiniz
Sorunu halledemesin paperspigotun mantigi performans ve minecraftin özelliklerini kısarak performans artirmak tps düşüşünün sebebi ise canavarlar ve benzeri chunk sorunlari paperspigot bunun önüne geçiyor ve belirli şeyleri sınırlı hale getiriyor bu yüzden performansi yüksek bir spigot yani şöyle ki : fazla canavarli istiyorsan makinan max 4 5 ise normal spigot kullan ha fazla canavarli istemiyorsan performans istiyorsan paperspigot ;)Performanslı başka bir spigot biliyormusunuz mobları engellemeyen? Aynı zamanda Paperspigot kullanıyordum. Tacospigota geçtim ama hala aynı.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Az önce normal spigot ve paperspigot ve tacospigot ile deneme yaptım. Normal spigotta gayet iyi yaratık çıkarken paperspigotta yok denilecek kadar azdı. Fakat sunucuya spigot yükleyince çok fazla tps düşüşü oluyor. Fakat paper ya da taco kullanırken böle bir sorunum yok. Bu sorunu nasıl halledebilirim?
Over_Brave#9324
Makine 6 gb ama yinede tps sorunları meydana geliyor. 10-15 dakikalık. Paperspigottan bu canavarların kısmasını kapatamazmıyız?Sorunu halledemesin paperspigotun mantigi performans ve minecraftin özelliklerini kısarak performans artirmak tps düşüşünün sebebi ise canavarlar ve benzeri chunk sorunlari paperspigot bunun önüne geçiyor ve belirli şeyleri sınırlı hale getiriyor bu yüzden performansi yüksek bir spigot yani şöyle ki : fazla canavarli istiyorsan makinan max 4 5 ise normal spigot kullan ha fazla canavarli istemiyorsan performans istiyorsan paperspigot ;)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!