Çözüldü Sunucuma Yeni Girenleri World Dunyasında Doğurtturuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lero_craft

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
Minecraft
Keke

Discord:

kekelero

Selamün Aleyküm, Sunucuma İlk Defa Girenleri World Adlı Dünya'da Spawnlıyor Fakat Ben Spawn Adlı Dünya'da Başlamalarını İstiyorum Ne Yapabilirim?

Aşağıdaki Skripti kullanabilirsiniz:
Oyuncuların ilk giriş yaptığında doğmasını istediğiniz yere gidip /spawnayarla komutunu kullanın
JavaScript:
command /spawnayarla:
    permission: op
    trigger:
        set {spawnloc} to player's location
        send "spawn noktası belirlendi"

on first join:
    teleport player to {spawnloc}

@Edoux Sorun Devam Ediyor. İpucu Veriyim Siz Daha İyi Bilirsiniz Ama Şöyle Durum Yani Oyuna İlk Girenler Direk Sanki /mv tp world oluyor yani siz şoyle birşey yapabilirmisiniz. sunucuya ilk defa girince /mv tp spawn yani spawnda doğcak bukadar

@Edoux Sorun Devam Ediyor. İpucu Veriyim Siz Daha İyi Bilirsiniz Ama Şöyle Durum Yani Oyuna İlk Girenler Direk Sanki /mv tp world oluyor yani siz şoyle birşey yapabilirmisiniz. sunucuya ilk defa girince /mv tp spawn yani spawnda doğcak bukadar
- O zaman bu kodu kullanabilirsiniz:
JavaScript:
on first join:
    console command "/mv tp %player% spawn"
not: bu kod sunucuya her girdiğinizde çalışmaz sadece sunucuya ilk defa giriş yapan bi oyuncuda çalışır

- Sunucuya her giriş yaptığınız zaman oyuncunun spawn dünyasına ışınlanmasını istiyorsanız bu kodu kullanın:
JavaScript:
on join:
    console command "/mv tp %player% spawn"

x y z yazan yerlere spawn olmak istenilen kordinatı ve "dünya" yazan yere spawn olunacak dünyanın adını girip deneyebilir misiniz?

Kod:
on join:
    teleport player to location(x, y, z, world "dünya")

@Edoux Valla Olmuyor ya dc den ekledim yardım etme şansın varmı ekran paylaşayım

denedim başka birşey var gibi ya olmuyor galiba full world dunyasına ayarlanmış ama nasıl yapıcam bilmiyorum istersen dc ekle ekran açıyım @Cloud1111

Sorun düzelmedimi?

Merhaba,

Aslında bu sorunu bende yaşıyordum ve çözümü çok basit.

Büyük ihtimalle EssentialsX eklentisini kullanıyorsundur, onun EssentialsX Spawn adında addonu mevcut. O addonu sunucuna yükle ardından doğmak istedikleri yerde sadece "/setspawn" komutunu kullan, sorunun %99 çözülmüş olacaktır.

İyi günler...

Önemli Not: Config.yml dosyasına girip "EssentialsX Spawn" aramasını yap ve orda bir kaç ayar mevcut yeni katılanlar için onlarıda düzenlemeyi unutma!

Merhaba,

Aslında bu sorunu bende yaşıyordum ve çözümü çok basit.

Büyük ihtimalle EssentialsX eklentisini kullanıyorsundur, onun EssentialsX Spawn adında addonu mevcut. O addonu sunucuna yükle ardından doğmak istedikleri yerde sadece "/setspawn" komutunu kullan, sorunun %99 çözülmüş olacaktır.

İyi günler...

Önemli Not: Config.yml dosyasına girip "EssentialsX Spawn" aramasını yap ve orda bir kaç ayar mevcut yeni katılanlar için onlarıda düzenlemeyi unutma!
Evet, Essentialsx-Spawn Addon işe yarayacaktır, Eğer var ise silip tekrardan yükleyebilirsin.

Sorunun Düzeldi Sorunum Şuymuş MV Plugininde Configinde SetfirstSpawn adlı yeri world dosyasından spawn'a çektim sorunum düzeldi yinede yardımlarınız için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl