Lero_craft
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 5
- Minecraft
- Keke
Discord:
kekelero
kekelero
edoux.
command /spawnayarla:
permission: op
trigger:
set {spawnloc} to player's location
send "spawn noktası belirlendi"
on first join:
teleport player to {spawnloc}
kekelero
edoux.
- O zaman bu kodu kullanabilirsiniz:@Edoux Sorun Devam Ediyor. İpucu Veriyim Siz Daha İyi Bilirsiniz Ama Şöyle Durum Yani Oyuna İlk Girenler Direk Sanki /mv tp world oluyor yani siz şoyle birşey yapabilirmisiniz. sunucuya ilk defa girince /mv tp spawn yani spawnda doğcak bukadar
on first join:
console command "/mv tp %player% spawn"
on join:
console command "/mv tp %player% spawn"
imout0f
kekelero
imout0f
Hocam yukarıda atmış olduğumu denediniz mi?@Edoux Valla Olmuyor ya dc den ekledim yardım etme şansın varmı ekran paylaşayım
kekelero
devastro
bybukeler
Evet, Essentialsx-Spawn Addon işe yarayacaktır, Eğer var ise silip tekrardan yükleyebilirsin.Merhaba,
Aslında bu sorunu bende yaşıyordum ve çözümü çok basit.
Büyük ihtimalle EssentialsX eklentisini kullanıyorsundur, onun EssentialsX Spawn adında addonu mevcut. O addonu sunucuna yükle ardından doğmak istedikleri yerde sadece "/setspawn" komutunu kullan, sorunun %99 çözülmüş olacaktır.
İyi günler...
Önemli Not: Config.yml dosyasına girip "EssentialsX Spawn" aramasını yap ve orda bir kaç ayar mevcut yeni katılanlar için onlarıda düzenlemeyi unutma!
kekelero
bybukeler
Sorun Çözüldüyse, @xMadzzy.Sorunun Düzeldi Sorunum Şuymuş MV Plugininde Configinde SetfirstSpawn adlı yeri world dosyasından spawn'a çektim sorunum düzeldi yinede yardımlarınız için teşekkürler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!