Çözüldü Sunucuma Kendime Ait Rütbeleri vs Eklemek İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuhammetDndar

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
Sunucuma Kendime Ait Rütbeleri vs Eklemek İstiyorum ama nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum eğer bana yardım ederseniz sevinirim

GroupManager eklentisiyle grup oluştur, yetkilerini ayarla, Rankup eklentisiyle rütbe atla.

Bunu bir deneyin isterseniz.

/mangadd <grupadı>
/mangaddv <grupadı> prefix &8[&3G.Adı&8] &7
/manuadd <oyunisminiz> <grupadı>
şimdi oluştu fakat ben şimdi bu grupa nasıl yetki verebilirim ve nasıl rankslara ekleyebilirim? normal dosyalardan mı*

şimdi oluştu fakat ben şimdi bu grupa nasıl yetki verebilirim ve nasıl rankslara ekleyebilirim? normal dosyalardan mı*
plugins/GroupManager/worlds/world/groups.yml dosyasından yetkilerini ayarlayabilirsiniz.
plugins/Rankup/config.yml dosyasına rütbeyi sırasına göre eklerseniz bir sıkıntı kalmayacaktır.

/mangaddp <grupadi> <yetki> olarak ekleyebilirsin
ayrıca
\plugins\GroupManager\worlds\world\group.yml
dende yapabilirsin. yaptıktan sonra /mansave yazmayı unutma -_-

plugins/GroupManager/worlds/world/groups.yml dosyasından yetkilerini ayarlayabilirsiniz.
plugins/Rankup/config.yml dosyasına rütbeyi sırasına göre eklerseniz bir sıkıntı kalmayacaktır.
teşekkürler deniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl