MuhammetDndar
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 5
onları yapıyorum fakat prefixler ve grouplar değişmiyorGroupManager eklentisiyle grup oluştur, yetkilerini ayarla, Rankup eklentisiyle rütbe atla.
o eklenti varessentialschat eklentisi gerektirir.
hayır sadece dosyalardan denedim/mangadd <grupadı>
/mangaddv <grupadı> prefix &8[&3G.Adı&8] &7
bunun gibi denediniz mi?
ZiyaBRN#8832
Bunu bir deneyin isterseniz.hayır sadece dosyalardan denedim
Sunucuma Kendime Ait Rütbeleri vs Eklemek İstiyorum ama nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum eğer bana yardım ederseniz sevinirim
şimdi oluştu fakat ben şimdi bu grupa nasıl yetki verebilirim ve nasıl rankslara ekleyebilirim? normal dosyalardan mı*Bunu bir deneyin isterseniz.
/mangadd <grupadı>
/mangaddv <grupadı> prefix &8[&3G.Adı&8] &7
/manuadd <oyunisminiz> <grupadı>
plugins/GroupManager/worlds/world/groups.yml dosyasından yetkilerini ayarlayabilirsiniz.şimdi oluştu fakat ben şimdi bu grupa nasıl yetki verebilirim ve nasıl rankslara ekleyebilirim? normal dosyalardan mı*
ZiyaBRN#8832
/mangaddp <grupadi> <yetki> olarak ekleyebilirsinşimdi oluştu fakat ben şimdi bu grupa nasıl yetki verebilirim ve nasıl rankslara ekleyebilirim? normal dosyalardan mı*
teşekkürler deniyorumplugins/GroupManager/worlds/world/groups.yml dosyasından yetkilerini ayarlayabilirsiniz.
plugins/Rankup/config.yml dosyasına rütbeyi sırasına göre eklerseniz bir sıkıntı kalmayacaktır.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!