Turgutt
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 10
- Minecraft
- Turgutt
Discord:
Turgut#7556
Turgut#7556
onlar zaten 1.12 1.14 sürümleri için texture pack ile yapabilirsin oda olan itemin adını değiştirip yeni itemmiş göstermek oluyor(yani item x ise ismide b ise yeni item gibi oluyor nbt ile yapacaksan üst sürümde olman lazım yani bende 1.8de çalışmıyordu)Arkadaşlar sunucuma custom item eklemek istiyorum 1-2 eklenti araştırdım en iyisi ItemAdder gibi duruyor ama 152tl yani ona o kadar para veremem. Alternatif eklentiler önerebilir misiniz? Bide yapmasını bilen varsa nasıl yapabileceğimi kısaca anlatabilir mi?
Sunucu sürümüm: 1.8
Turgut#7556
Bildiğin 0'dan item texture'u değiştireceğim. Kılıçsa mesela verdiği hasarı artıracağım. Durability'sini artıracağım gibi gibi.Custom items olayını biraz açıklar mısınız? özel görünüş mü istiyorsunuz, özel büyüleri mi olsun vs. gibi
bu işleri bilmiyorsan bilen kişilere sorabilirsin erkutay gibi survival vanadyumda yeni item ve armor yapmıştıBildiğin 0'dan item texture'u değiştireceğim. Kılıçsa mesela verdiği hasarı artıracağım. Durability'sini artıracağım gibi gibi.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu 3 eklentiyi buldum işime yarar mı? Korktuğum şey mesela altın kılıcın durability sini değiştirdim oyuncu anvil ile tamir etmeye çalışsa geri altın kılıç durabilty sine döner mi?
Texture olayları hakkında pek bilgim yok fakat bilgin yoksa ücretli/ücretsiz destek almalısın forumda bu işleri bilen kişi sayısı çok az fazla bilmediğin için yanlış bilgi vermek istemiyorum.Bildiğin 0'dan item texture'u değiştireceğim. Kılıçsa mesela verdiği hasarı artıracağım. Durability'sini artıracağım gibi gibi.
Bu 3 eklentiyi buldum işime yarar mı? Korktuğum şey mesela altın kılıcın durability sini değiştirdim oyuncu anvil ile tamir etmeye çalışsa geri altın kılıç durabilty sine döner mi?
"Bildiğin 0'dan item texture'u değiştireceğim. Kılıçsa mesela verdiği hasarı artıracağım. Durability'sini artıracağım gibi gibi."HaciGandalf adlı arkadaşım bu konu hakkında az önce bir rehber hazırladı buyrun https://www.mc-tr.com/konu/skript-ile-ozel-setler-yapmak.93987/
tamamda istediği şey zaten texture vermek nbt ayarlamak değil ki bunun içinde özel bir doku paketi yapması lazım
ayarlamadan önce bunları yapması gerekiyor amatamamda istediği şey zaten texture vermek nbt ayarlamak değil ki bunun içinde özel bir doku paketi yapması lazım
aslında nbte gerek yok ben itemin ismini kontrol etmiştim &2Kılıç ise .. texturesini gösteriyordu asıl olay doku paketi içindeki ayarlama kodu fakat ne yazık ki Türkçe kaynak yok yani ya bir doku paketini inceleyecek(yeni item olan) yada yabancı tutoriallara bakacakayarlamadan önce bunları yapması gerekiyor ama
Sonra yabancı videolardan bir şey anlamayıp vazgeçecek :Daslında nbte gerek yok ben itemin ismini kontrol etmiştim &2Kılıç ise .. texturesini gösteriyordu asıl olay doku paketi içindeki ayarlama kodu fakat ne yazık ki Türkçe kaynak yok yani ya bir doku paketini inceleyecek(yeni item olan) yada yabancı tutoriallara bakacak
Keopsfenks#3642
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!