Bulundu Sunucuma custom item nasıl eklerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turgutt

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
Turgutt

Discord:

Turgut#7556

Arkadaşlar sunucuma custom item eklemek istiyorum 1-2 eklenti araştırdım en iyisi ItemAdder gibi duruyor ama 152tl yani ona o kadar para veremem. Alternatif eklentiler önerebilir misiniz? Bide yapmasını bilen varsa nasıl yapabileceğimi kısaca anlatabilir mi?

Sunucu sürümüm: 1.8

Custom items olayını biraz açıklar mısınız? özel görünüş mü istiyorsunuz, özel büyüleri mi olsun vs. gibi

Arkadaşlar sunucuma custom item eklemek istiyorum 1-2 eklenti araştırdım en iyisi ItemAdder gibi duruyor ama 152tl yani ona o kadar para veremem. Alternatif eklentiler önerebilir misiniz? Bide yapmasını bilen varsa nasıl yapabileceğimi kısaca anlatabilir mi?

Sunucu sürümüm: 1.8
onlar zaten 1.12 1.14 sürümleri için texture pack ile yapabilirsin oda olan itemin adını değiştirip yeni itemmiş göstermek oluyor(yani item x ise ismide b ise yeni item gibi oluyor nbt ile yapacaksan üst sürümde olman lazım yani bende 1.8de çalışmıyordu)
bildiğim kadarıyla ücretsiz öğle bir plugin yok ki newitems ve itemsadder ücretsiz olsa bile sürümün yetersiz
texture pack yaptın texture yaptın ama daha bitmedi bunların vurma güçlerini vs yapmak için attributes eklemen lazım eklenti veya skript ile ki daha fazla vursunlar veya daha hızlı
ve anlatamam çünkü kısacası yok bu yüzden üşeniyorum

Custom items olayını biraz açıklar mısınız? özel görünüş mü istiyorsunuz, özel büyüleri mi olsun vs. gibi
Bildiğin 0'dan item texture'u değiştireceğim. Kılıçsa mesela verdiği hasarı artıracağım. Durability'sini artıracağım gibi gibi.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu 3 eklentiyi buldum işime yarar mı? Korktuğum şey mesela altın kılıcın durability sini değiştirdim oyuncu anvil ile tamir etmeye çalışsa geri altın kılıç durabilty sine döner mi?

Bildiğin 0'dan item texture'u değiştireceğim. Kılıçsa mesela verdiği hasarı artıracağım. Durability'sini artıracağım gibi gibi.

Bu 3 eklentiyi buldum işime yarar mı? Korktuğum şey mesela altın kılıcın durability sini değiştirdim oyuncu anvil ile tamir etmeye çalışsa geri altın kılıç durabilty sine döner mi?
bu işleri bilmiyorsan bilen kişilere sorabilirsin erkutay gibi survival vanadyumda yeni item ve armor yapmıştı

Texture olayları hakkında pek bilgim yok fakat bilgin yoksa ücretli/ücretsiz destek almalısın forumda bu işleri bilen kişi sayısı çok az fazla bilmediğin için yanlış bilgi vermek istemiyorum.

ayarlamadan önce bunları yapması gerekiyor ama
aslında nbte gerek yok ben itemin ismini kontrol etmiştim &2Kılıç ise .. texturesini gösteriyordu asıl olay doku paketi içindeki ayarlama kodu fakat ne yazık ki Türkçe kaynak yok yani ya bir doku paketini inceleyecek(yeni item olan) yada yabancı tutoriallara bakacak

aslında nbte gerek yok ben itemin ismini kontrol etmiştim &2Kılıç ise .. texturesini gösteriyordu asıl olay doku paketi içindeki ayarlama kodu fakat ne yazık ki Türkçe kaynak yok yani ya bir doku paketini inceleyecek(yeni item olan) yada yabancı tutoriallara bakacak
Sonra yabancı videolardan bir şey anlamayıp vazgeçecek :D

Piyasadaki bana göre en iyi item eklentisi MMOItems(20$), ücretsiz istiyorum yetenekleri olsun diyorsan MythicMobs kullanarak items kısmından ayarlıyabilirsin. Sonra komutla oyunculara verirsin. MythicMobs bilen bilir skill, particle, vb şeylerde çok profesyonel bir eklenti. Wikisinden bakarsan anlayıp yapabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl