omurkayracakir
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- gaziii1
Discord:
@gazii2
@gazii2
experienceash
amoreas
@gazii2
@gazii2
@gazii2
Corrsy#7006
discord olayında rat yemişsinizdir adam tokeninizden bağlandığında discord'a giriş isteği göndermez, bu yüzden de giriş yapıldı olarak gözükmez. minecraft olayında authme kullanıyorsunuz sanırım eklentide açık var diye birkaç söylenti duydum ama tam emin değilim onun dışında 1.2.3.4 ip olayına bende tam anlam veremedim.Sunucumdaki bir oyuncuyla aynı sesteydik. Bana abi beni attı ismimle biri girmiş dedi. Ben de öylesine sunucudan herhangi biri trollüyordur diye düşündüm, geri gir zaten şifreni bilmiyor dedim. Daha sonra abi omurkayracakir diye birisi giriş yaptı dedi şaşırdım kaldım. Oyundaki adım farklıydı ve konsola baktığımda giriş yapan kişinin ip si ss tekinin aynısıydı. Ardından arkadaşıma attım bir şeyler oluyor galiba dedim, o da sunucudaki yetkisi olan herkesin yetkisi al dedi. Ben de aynen dediği şekilde yaptım. Aradan bi 15dk geçti ve bir baktık discordda HACKED BY **** diye mesajlar spamlanıyordu. Önüne geçmeye çalıştık ama çok hızlılardı ve tüm kanalları kapatmamıza rağmen hala daha buldukları her delikten saldırmaya devam ediyorlardı. Her şeyin sahibi olan arkadaşımın hesabından sunucudaki tüm üyelerin atıldığını, kendi hesabımdan ise sürekli webhook oluşturulduğunu gördük. Lakin hesaplarımıza kimse giriş yapmamış. Daha sonra hacklendik diye düşünürken aklımıza dm de tüm her şeyin olduğu geldi. Anında vds hesabını kontrol ettim ve vds şifresi değişmişti. Her ne kadar uğraşsam da vds şifresini tekrar değiştiremedim ve giriş yapamadım. Mecburen format atmak zorunda kaldım. Şuan bildiğimiz tüm önlemleri alıyoruz. Bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mı?
@gazii2
Corrsy#7006
dc istek attımSurvival alt sunucumda essentials discord bağlantısı vardı. Oradan bağlanmış olabilir. Botta da yönetici yetkisi vardı ama benim ve arkadaşımın hesabından işlem nasıl yapabiliyor anlamış değilim.
heisensetups
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!