Sunucum niye tutmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.036
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

Arkadaşlar sunucum 3 aydır açık ama niye online çekmiyor neyim eksik nerde hata yaptım ben millet hazır paket indiriyor sunucu açıyor anında +70 çekiyor benim serverde ne sorun var yoksa bendemi sorun var sunucum 10 onlineyi zor geçiyor

Arkadaşlar sunucum 3 aydır açık ama niye online çekmiyor neyim eksik nerde hata yaptım ben millet hazır paket indiriyor sunucu açıyor anında +70 çekiyor benim serverde ne sorun var yoksa bendemi sorun var sunucum 10 onlineyi zor geçiyor
Bunlar çok önemli :
- Renk Uyumu
- Paket Kalitesi
- Çevrenin olması
- Cana yakınlığın.
- Resmi duruş ve adaletli olman.

Bunları yapıp da sunucun tutmuyorsa yapcağım birşey yok :D hatta bir girip bakayım sunucuna

Ben gördüm sunucunu hoşuma gitti ama sorun bence sende çevrenin olmaması filan herhalde .

çevrem pek yoktur ama bu sunucuyu ne kadar etkiliyebilir ki

Güzel kardeşim benimde aynı sorunum vardı sade faction sunucum şuanda piyasadaki çoğu faction sunucuya pas söktürdü ama onlinem azdı sadece yıl başında 1günlük vip verdim +10 15 kalıcı oyuncu sağladım düzenli event yaparak event saatlerinde onlinemi +30a kadar yükselltim şuanda online sayım tam istediğim gibi stabil bence sende böyle farklı birşey yap birde şunu diyeceğim
- Sunucuyu para için açarsan tutar parayı kazanıp geri kapatırsan alay konusu olursun bunu yapma.
Sana vereceğim tek akıl bu düzenli etkinlikler yap oyunculara adaletli davran oyuncu kaybedecem gibi bi tavrında olmasın oyunculara köle olma kölende yapma ;) Benden bu kadar umarım iyi yerlere gelirsin

sen arkadaşlarına yaydıkca belkide onlar da arkadaşlarıyla oynamaya başlayacak o sunucuyu? böyle böyle adı yayılacak.
aslına bakarsan 3 4 tane arkadaşım var onlarda pek arkadaşım sayılmaz 1tane tek arkadaşım var onada admin verdim zaten

Hub olursa tutmaz açık ve net söyliyim yavaş yavaş geliştir örnek katil kim varsa 10 kişide başlıyorsa tutmaz çok kişi olması lazım önce tek oyun.

Hub olursa tutmaz açık ve net söyliyim yavaş yavaş geliştir örnek katil kim varsa 10 kişide başlıyorsa tutmaz çok kişi olması lazım önce tek oyun.
mini-games oyunları yok zaten faction skyblock skyfight survival creative var 5oyun var ama adam gibi oynanan tek oyun faction ve skyblock diğerlerine kimse girmiyor zaten

mini-games oyunları yok zaten faction skyblock skyfight survival creative var 5oyun var ama adam gibi oynanan tek oyun faction ve skyblock diğerlerine kimse girmiyor zaten
Skyblock - Faction dışı yoksa diğerlerini kapatın ve ikisine önem veriniz.Sunucu geliştiğini düşünürseniz tek tek eklemeniz daha sağlıklı olacaktır başarılar.

Skyblock - Faction dışı yoksa diğerlerini kapatın ve ikisine önem veriniz.Sunucu geliştiğini düşünürseniz tek tek eklemeniz daha sağlıklı olacaktır başarılar.
öyle yaptım ikisinede stop çektim dıger sunuculara şuan birtek faction ve skyblock kaldı inşallah sunucum tutar

Riqude#1592 ekler misin detaylı konuşalım.

Son zamanlarda aktif arttırmanın kolay yollarından bir tanesi ise youtube'da video çeken arkadaşlara sunucunun tanıtım videosunu çektirtmen. Böyle 3-5 kişiye yaptım bende bu sayede güzel aktif online kazandım. İyi forumlar.

En önemlisi sunucunun ve sahibinin özgünlüğüdür. Alıntı map ve plugin kullandıkça daha fazla oyuncu çekemezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl