AliEmirBoztas#8203
Bunlar çok önemli :Arkadaşlar sunucum 3 aydır açık ama niye online çekmiyor neyim eksik nerde hata yaptım ben millet hazır paket indiriyor sunucu açıyor anında +70 çekiyor benim serverde ne sorun var yoksa bendemi sorun var sunucum 10 onlineyi zor geçiyor
emirhangur#9572
AliEmirBoztas#8203
sen arkadaşlarına yaydıkca belkide onlar da arkadaşlarıyla oynamaya başlayacak o sunucuyu? böyle böyle adı yayılacak.çevrem pek yoktur ama bu sunucuyu ne kadar etkiliyebilir ki
aslına bakarsan 3 4 tane arkadaşım var onlarda pek arkadaşım sayılmaz 1tane tek arkadaşım var onada admin verdim zatensen arkadaşlarına yaydıkca belkide onlar da arkadaşlarıyla oynamaya başlayacak o sunucuyu? böyle böyle adı yayılacak.
mini-games oyunları yok zaten faction skyblock skyfight survival creative var 5oyun var ama adam gibi oynanan tek oyun faction ve skyblock diğerlerine kimse girmiyor zatenHub olursa tutmaz açık ve net söyliyim yavaş yavaş geliştir örnek katil kim varsa 10 kişide başlıyorsa tutmaz çok kişi olması lazım önce tek oyun.
Skyblock - Faction dışı yoksa diğerlerini kapatın ve ikisine önem veriniz.Sunucu geliştiğini düşünürseniz tek tek eklemeniz daha sağlıklı olacaktır başarılar.mini-games oyunları yok zaten faction skyblock skyfight survival creative var 5oyun var ama adam gibi oynanan tek oyun faction ve skyblock diğerlerine kimse girmiyor zaten
öyle yaptım ikisinede stop çektim dıger sunuculara şuan birtek faction ve skyblock kaldı inşallah sunucum tutarSkyblock - Faction dışı yoksa diğerlerini kapatın ve ikisine önem veriniz.Sunucu geliştiğini düşünürseniz tek tek eklemeniz daha sağlıklı olacaktır başarılar.
Riqude#1881
Ekin Yıldız#4590
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!