atasci
wherecoskuyu
Bütçe konusunda sorunun yoksa YT Shorts odaklı incelemeler sağlayabilirsin, YouTuberlerin shorts attığı tarihi ve minecraft-mp verilerindeki statslara bakıp ufak bir analiz sağlayabilirsin. Kendi kanalını açıp bir kaç küçük YouTuberle anlaşabilirsin 30-50 TL civarına çekim + edit yapıp teslim ediyorlar sende bunu kendi tiktok ve youtube kanalına atabilirsin istersen tanıtım basabilirsin. Tiktok yaklaşık 2.000 Görüntülenme için 10 TL tanıtım ücreti alıyor 100 TL tanıtım bassan keşfet ile beraber çok iyi yerlere getirebilir.Merhabalar öncelikle nasılsınız arkadaşlar?
Ben Degreda sunucusunun sahibiyim ve aktif bir sunucum bulunmakta sizce reklam icin hangi platformlar ve hangi youtuburlarla çalışabilirim ( Bütçe sıkıntım yok ) Sadece kaliteli bir sunucu açmak istiyorum
! Lucifer#2021
Teşekkür ederimBütçe konusunda sorunun yoksa YT Shorts odaklı incelemeler sağlayabilirsin, YouTuberlerin shorts attığı tarihi ve minecraft-mp verilerindeki statslara bakıp ufak bir analiz sağlayabilirsin. Kendi kanalını açıp bir kaç küçük YouTuberle anlaşabilirsin 30-50 TL civarına çekim + edit yapıp teslim ediyorlar sende bunu kendi tiktok ve youtube kanalına atabilirsin istersen tanıtım basabilirsin. Tiktok yaklaşık 2.000 Görüntülenme için 10 TL tanıtım ücreti alıyor 100 TL tanıtım bassan keşfet ile beraber çok iyi yerlere getirebilir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!