Sunucum için YouTube içerik yöneticisi önerilerinize ihtiyacım var...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lucif

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
SkullCrusher

Discord:

! Lucifer#2021

Merhabalar öncelikle nasılsınız arkadaşlar?

Ben Degreda sunucusunun sahibiyim ve aktif bir sunucum bulunmakta sizce reklam icin hangi platformlar ve hangi youtuburlarla çalışabilirim ( Bütçe sıkıntım yok ) Sadece kaliteli bir sunucu açmak istiyorum

Minecraft sunucularında reklamlama konusunda piyasaya hakimim ve size en uygun reklam platformlarını ve içerik üreticilerini analiz edip sunabilirim.

Discord üzerinden arkadaşlık attım, Kontrol ederseniz sevinirim.

Merhabalar öncelikle nasılsınız arkadaşlar?

Ben Degreda sunucusunun sahibiyim ve aktif bir sunucum bulunmakta sizce reklam icin hangi platformlar ve hangi youtuburlarla çalışabilirim ( Bütçe sıkıntım yok ) Sadece kaliteli bir sunucu açmak istiyorum
Bütçe konusunda sorunun yoksa YT Shorts odaklı incelemeler sağlayabilirsin, YouTuberlerin shorts attığı tarihi ve minecraft-mp verilerindeki statslara bakıp ufak bir analiz sağlayabilirsin. Kendi kanalını açıp bir kaç küçük YouTuberle anlaşabilirsin 30-50 TL civarına çekim + edit yapıp teslim ediyorlar sende bunu kendi tiktok ve youtube kanalına atabilirsin istersen tanıtım basabilirsin. Tiktok yaklaşık 2.000 Görüntülenme için 10 TL tanıtım ücreti alıyor 100 TL tanıtım bassan keşfet ile beraber çok iyi yerlere getirebilir.

Bütçe konusunda sorunun yoksa YT Shorts odaklı incelemeler sağlayabilirsin, YouTuberlerin shorts attığı tarihi ve minecraft-mp verilerindeki statslara bakıp ufak bir analiz sağlayabilirsin. Kendi kanalını açıp bir kaç küçük YouTuberle anlaşabilirsin 30-50 TL civarına çekim + edit yapıp teslim ediyorlar sende bunu kendi tiktok ve youtube kanalına atabilirsin istersen tanıtım basabilirsin. Tiktok yaklaşık 2.000 Görüntülenme için 10 TL tanıtım ücreti alıyor 100 TL tanıtım bassan keşfet ile beraber çok iyi yerlere getirebilir.
Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl