Ücretli Sunucum İçin Yetkili ve Builder Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _Berkays_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 66

_Berkays_

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
_Berkays_

Discord:

_berkays_

Merhaba arkadaşlar,

Geliştirmekte olduğum NeroCraft isimli Minecraft sunucum için builder ekip arkadaşı / arkadaşları arıyorum.

Sunucu klasik bir survival sunucusu gibi değil; içerisinde hikaye odaklı görevler, NPC karakterler, özel bölgeler, arsa sistemi, ekonomi, keşif alanları ve zamanla gelişecek bir dünya yapısı olacak.

Şu anda özellikle aşağıdaki alanlarda destek arıyorum:

• Spawn ve çevre düzenlemesi
  • NPC görev alanları
  • Ortaçağ / fantasy tarzı yapılar
  • Araştırmacı evi, arşiv odası, lonca binası gibi hikaye yapıları
  • İç mekân dekorasyonları
  • Köy, kamp, keşif noktası ve görev bölgeleri
  • WorldEdit / FAWE kullanabilen builderlar

Aradığım builder tarzı:

• Ortaçağ / fantasy yapı konusunda eli yatkın
  • Detay ve atmosfer oluşturmayı bilen
  • İç mekân dekorasyonuna önem veren
  • Verilen konsepte göre yapı çıkarabilen
  • Düzenli ve sorumluluk sahibi
  • WorldEdit bilgisi olan
Ücret konusu yapılacak işe, kaliteye ve sürekliliğe göre konuşulabilir. Gönüllü olarak destek olmak isteyen arkadaşlara da açığım. Uzun vadede sunucu ekibinde yer almak isteyen kişilerle de çalışabiliriz.

Başvuru yapacak arkadaşların mümkünse daha önce yaptığı yapılardan birkaç görsel göndermesi iyi olur.

İlgilenenler forum üzerinden özel mesaj atabilir veya Discord üzerinden ulaşabilir:

Discord: _berkays_

Sunucu projesi ciddi şekilde geliştiriliyor. Amacım sadece bir sunucu açmak değil, oyuncuların içinde vakit geçirmek isteyeceği, hikayesi ve atmosferi olan kaliteli bir Minecraft dünyası oluşturmak.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Minefox Studio olarak harita ihtiyacınız için yardımcı olabiliriz. Discord sunucumuzdan talep oluşturursanız portfolyo, iş süresi, işleyiş ve fiyatlandırma hakkında bilgi sunabiliriz.

Discord:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dubai çukulatası alırsan gelirim :))

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl