_Berkays_
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- _Berkays_
Discord:
_berkays_
Merhaba arkadaşlar,
Geliştirmekte olduğum NeroCraft isimli Minecraft sunucum için builder ekip arkadaşı / arkadaşları arıyorum.
Sunucu klasik bir survival sunucusu gibi değil; içerisinde hikaye odaklı görevler, NPC karakterler, özel bölgeler, arsa sistemi, ekonomi, keşif alanları ve zamanla gelişecek bir dünya yapısı olacak.
Şu anda özellikle aşağıdaki alanlarda destek arıyorum:
Aradığım builder tarzı:
Başvuru yapacak arkadaşların mümkünse daha önce yaptığı yapılardan birkaç görsel göndermesi iyi olur.
İlgilenenler forum üzerinden özel mesaj atabilir veya Discord üzerinden ulaşabilir:
Discord: _berkays_
Sunucu projesi ciddi şekilde geliştiriliyor. Amacım sadece bir sunucu açmak değil, oyuncuların içinde vakit geçirmek isteyeceği, hikayesi ve atmosferi olan kaliteli bir Minecraft dünyası oluşturmak.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Geliştirmekte olduğum NeroCraft isimli Minecraft sunucum için builder ekip arkadaşı / arkadaşları arıyorum.
Sunucu klasik bir survival sunucusu gibi değil; içerisinde hikaye odaklı görevler, NPC karakterler, özel bölgeler, arsa sistemi, ekonomi, keşif alanları ve zamanla gelişecek bir dünya yapısı olacak.
Şu anda özellikle aşağıdaki alanlarda destek arıyorum:
- Spawn ve çevre düzenlemesi
- NPC görev alanları
- Ortaçağ / fantasy tarzı yapılar
- Araştırmacı evi, arşiv odası, lonca binası gibi hikaye yapıları
- İç mekân dekorasyonları
- Köy, kamp, keşif noktası ve görev bölgeleri
- WorldEdit / FAWE kullanabilen builderlar
Aradığım builder tarzı:
- Ortaçağ / fantasy yapı konusunda eli yatkın
- Detay ve atmosfer oluşturmayı bilen
- İç mekân dekorasyonuna önem veren
- Verilen konsepte göre yapı çıkarabilen
- Düzenli ve sorumluluk sahibi
- WorldEdit bilgisi olan
Başvuru yapacak arkadaşların mümkünse daha önce yaptığı yapılardan birkaç görsel göndermesi iyi olur.
İlgilenenler forum üzerinden özel mesaj atabilir veya Discord üzerinden ulaşabilir:
Discord: _berkays_
Sunucu projesi ciddi şekilde geliştiriliyor. Amacım sadece bir sunucu açmak değil, oyuncuların içinde vakit geçirmek isteyeceği, hikayesi ve atmosferi olan kaliteli bir Minecraft dünyası oluşturmak.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.