Bulundu Sunucum için rütbe skripti arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Radyqoo

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Radyqoo

Discord:

Radyqoo

Sunucum için rütbe skripti arıyorum ya hazır satılan veya ücretsiz verilen plugin/skript varmı bildiğiniz veya elinizde olan​

Rütbenin atma şartları mı olacak nasıl bir şey istiyorsunuz detaylı anlatırsanız

Rütbenin atma şartları mı olacak nasıl bir şey istiyorsunuz detaylı anlatırsanız
Evet Para/Geçirilensüre/Öldürülen(zombi/piglin/wither)Moblar)/ ve rütbe her atlandığında verilen ödüller /pv /heal /feed (fly olmıcak) Survivala olabilecek komutlar /home 1 2 3 gibi gibi

Genelde sunucuların çoğunda bunun gibi kullanılıyor aynısı bile olabilir gerisini ben içinden ayarlarım isimleri vb

rankup plugini işinizi görür economy ve papi desteği var aktif süre ve mob kill gibi mobların static verisini kullanabilirsiniz

biliyorum hazır varmı diye sordum

Sunucum için rütbe skripti arıyorum ya hazır satılan veya ücretsiz verilen plugin/skript varmı bildiğiniz veya elinizde olan​
Bende bir hazır bir rankup sistemi var zamanında arkadaşım atmıştı işini görür belki

Discord adresini verirsen ulaşabilirim sana.

Rütbe'yi skript ile yapmak sağlıklı olmaz bunun yerine rankup tarzı plugin kullanın böylece sunucu sağlığı daha iyi olur. Skript sunucunuzu yorabilir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba rütbe ile skript yapmanız sunucunuzu yorar ve oyuncuları iyi takip edemez aşağıdaki plugini kurabilirsiniz. Eklenti açık kaynak kodlu ücretsiz bir şekilde build leyip kullanabilirsiniz

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba rütbe ile skript yapmanız sunucunuzu yorar ve oyuncuları iyi takip edemez aşağıdaki plugini kurabilirsiniz. Eklenti açık kaynak kodlu ücretsiz bir şekilde build leyip kullanabilirsiniz

En kaliteli ve en kapsamlı rank plugini AdvancedBcRanks tır sunucumda aktif olarak kullandığım ve satın aldığım bir plugin kendisi

skript ile yapma yerine Ai ile bir plugin yazdırsan çok sağlam olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl