SansarReisOfficial
Tasarımcı
- Katılım
- 22 Şubat 2019
- Mesajlar
- 1.063
- Elmaslar
- 415
- Puan
- 15.785
- Yaş
- 27
- Konum
- Dünya
- Minecraft
- CrazySansar
Discord:
Corrsy#7006
Corrsy#7006
Corrsy#7006
Yorumun İçin Teşekkür Ederim. Basit Olmaması İçin Tavsiye Edeceğin Bi Efekt Var Mı ? Yada Örnek Gösterebilir Misin ?Basite kaçmış hemde aşırı. Geliştirmen lazım başarılar.
cemvrs#6234
discorddan ekle lütfen cem samet#9230Yorumun İçin Teşekkür Ederim. Basit Olmaması İçin Tavsiye Edeceğin Bi Efekt Var Mı ? Yada Örnek Gösterebilir Misin ?
Corrsy#7006
Yorumun İçin Teşekkür Ederim. Basit Olmaması İçin Tavsiye Edeceğin Bi Efekt Var Mı ? Yada Örnek Gösterebilir Misin ?Sade iyi hoş ama harfler çok ayrı boş görünüyor biraz
Corrsy#7006
Forumlardaki Ve Genel Oyunculardaki Şu Sistemi Hiç Anlamıyorum. Sunucuya Gelip Sistemlere Bakacaklarına Gidip Yaptırdıkları Veya Yaptıkları Tasarımlara Bakıp Sunucuyu Değerlendirmeleri Çok Yanlış.10 üzerinden 2 eğerki sunucunu büyütmeyi ve geliştirmeyi düşünüyorsan logo yaptırman gerekli discorddan eklersen alabileceğin yerleri konuşuruz DranelyTR#9999
Corrsy#7006
Token Adam.html V2#0019 Arkadaşlık İsteği Attım Sen At İstersen.discorddan ekle lütfen cem samet#9230
Logo ve tasarımlar sunucuyu yansıtır. Örneğin sunucuyu tanıtmak için konu tasarımı kullanılır. Tasarım göze hitap etmezse kimse okumadan çıkar konudan. Logo konusunda ise şöyle örnek vereyim; Önümde iki adet platform var ve ikisinden birisini seçmem gerekiyor. Birisi netflix diğeri exxen. Ben bu iki platformunda ilk önce logosunu görürüm sitelerine girdiğimde. netflix'in logosu günümüz şartlarına uygun, düzgün renk seçimi yapılmış modern, estetik bir logo. Ancak exxen'in sitesine girdiğimde gördüğüm logo 2007'lerden kalma logoları anımsatır bana ve bu exxen'in geride kaldığı hissini bırakır içimde. Doğal olarak benim gözümde netflix 1-0 önde olur. Bunu sadece logo üzerinden örneklendirmek yanlış. Website sistemleri ve temasıda bu konuda oldukça önemli. Beni sunucuya yönlendirmeyen bir unsur olmadığı sürece ben "şu sunucuya girip bir bakayım" demem. Bu yüzden en başta son oyuncu olmak üzere bir çok sunucu tasarımlara para döküyor. Sunucular kendilerini insanlara güzel tanıtmak istiyor.Forumlardaki Ve Genel Oyunculardaki Şu Sistemi Hiç Anlamıyorum. Sunucuya Gelip Sistemlere Bakacaklarına Gidip Yaptırdıkları Veya Yaptıkları Tasarımlara Bakıp Sunucuyu Değerlendirmeleri Çok Yanlış.
Corrsy#7006
Yorumun İçin Teşekkür Ederim Bu Arada Değerlendirmen İçin De Teşekkür Ederim :)Logo ve tasarımlar sunucuyu yansıtır. Örneğin sunucuyu tanıtmak için konu tasarımı kullanılır. Tasarım göze hitap etmezse kimse okumadan çıkar konudan. Logo konusunda ise şöyle örnek vereyim; Önümde iki adet platform var ve ikisinden birisini seçmem gerekiyor. Birisi netflix diğeri exxen. Ben bu iki platformunda ilk önce logosunu görürüm sitelerine girdiğimde. netflix'in logosu günümüz şartlarına uygun, düzgün renk seçimi yapılmış modern, estetik bir logo. Ancak exxen'in sitesine girdiğimde gördüğüm logo 2007'lerden kalma logoları anımsatır bana ve bu exxen'in geride kaldığı hissini bırakır içimde. Doğal olarak benim gözümde netflix 1-0 önde olur. Bunu sadece logo üzerinden örneklendirmek yanlış. Website sistemleri ve temasıda bu konuda oldukça önemli. Beni sunucuya yönlendirmeyen bir unsur olmadığı sürece ben "şu sunucuya girip bir bakayım" demem. Bu yüzden en başta son oyuncu olmak üzere bir çok sunucu tasarımlara para döküyor. Sunucular kendilerini insanlara güzel tanıtmak istiyor.
Yaptığınız logo içinse 1 veririm. Amacım baltalamak veya kötülemek değil, eleştiri olmadan kendinizi geliştiremezsiniz :) Başarılar. ^ ^
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!