Sunucum için hosting arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mauress
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 307
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mauress

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft
Bakirciefe

Discord:

baksters_

Merhabalar, sadece towny içeren bir sunucu planlıyorum ve bunun için hosting arıyorum. Genel olarak ortalama 80-120 kişi bandında oynanmasını planlıyorum ve bundan dolayı kaç gb ram, ssd olması gerektiğini de bilmiyorum. Önerilerinizi beklerim.

Merhabalar, sadece towny içeren bir sunucu planlıyorum ve bunun için hosting arıyorum. Genel olarak ortalama 80-120 kişi bandında oynanmasını planlıyorum ve bundan dolayı kaç gb ram, ssd olması gerektiğini de bilmiyorum. Önerilerinizi beklerim.
trashost alabilirsin 80 120 kişi bandı için yüksek bir disk ve ram sayısı gerekmekte işlemciyide ihmal etmememiz lazım

trashost alabilirsin 80 120 kişi bandı için yüksek bir disk ve ram sayısı gerekmekte işlemciyide ihmal etmememiz lazım
treas demek istedin herhalde peki sence kaç gb ram işimi görür oyun sunucuları bölümünden almak yerine direkt ryzen9 olan performansdan alayım diyorum.

Merhaba,

Minecraft için sunduğumuz Ryzen 9 9950x işlemcili paketlerimize bakabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

MC-TR.COM forumuna özel %25 indirim kodu ile sipariş geçebilirsiniz.
mctr-indirim-webp.265631

İyi günler.

treas demek istedin herhalde peki sence kaç gb ram işimi görür oyun sunucuları bölümünden almak yerine direkt ryzen9 olan performansdan alayım diyorum.
@Treas Hosting size bu konuda yardımcı olacaktır, işiniz acilse discord üzerinden destek talebi açarsanız size en kısa zamanda yardımcı oluyorlar. Nereden mi bilmiyorum? Çok yakın müşterileriyim.

treas host demek istedim ryzen 9 9950x paketleri var onlara göz atabilirsin 80 120 oyuncu bandına 32 veya 24 alabilirsin gibime geliyor disk olarak kesinlikle minimum 240 gb öneririm çünkü towny de chunk yüklemek falan baya disk kaplıyor

Merhaba @Mauress

Bu konuda sana yardımcı olmak ve kullanacağın eklentilere göre ihtiyacın olan özellikleri önerebiliriz. Bizimle whatsapp hattımızdan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
iletişime geçersen eğer istek ve ihtiyaçlarına göre plan önerisi ve diğer konularda da destek olabiliriz.

Aşağıda iletişime geçeceğin bilgileri bulabilirsin.
Whatsapp:

Web Sayfamız:

Merhaba,

Discord sunucumuza katılarak detaylı bir şekilde sunucunuzun performans analizini yapabilir ve size uygun bir paket seçebiliriz.
discord.gg/treashost

Saygılarla,
Treas İnternet ve Bilişim Teknolojileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl