arthurmorgan112
ikincielkralliklariseth
trashost alabilirsin 80 120 kişi bandı için yüksek bir disk ve ram sayısı gerekmekte işlemciyide ihmal etmememiz lazımMerhabalar, sadece towny içeren bir sunucu planlıyorum ve bunun için hosting arıyorum. Genel olarak ortalama 80-120 kişi bandında oynanmasını planlıyorum ve bundan dolayı kaç gb ram, ssd olması gerektiğini de bilmiyorum. Önerilerinizi beklerim.
baksters_
treas demek istedin herhalde peki sence kaç gb ram işimi görür oyun sunucuları bölümünden almak yerine direkt ryzen9 olan performansdan alayım diyorum.trashost alabilirsin 80 120 kişi bandı için yüksek bir disk ve ram sayısı gerekmekte işlemciyide ihmal etmememiz lazım
@Treas Hosting size bu konuda yardımcı olacaktır, işiniz acilse discord üzerinden destek talebi açarsanız size en kısa zamanda yardımcı oluyorlar. Nereden mi bilmiyorum? Çok yakın müşterileriyim.treas demek istedin herhalde peki sence kaç gb ram işimi görür oyun sunucuları bölümünden almak yerine direkt ryzen9 olan performansdan alayım diyorum.
ikincielkralliklariseth
treas host demek istedim ryzen 9 9950x paketleri var onlara göz atabilirsin 80 120 oyuncu bandına 32 veya 24 alabilirsin gibime geliyor disk olarak kesinlikle minimum 240 gb öneririm çünkü towny de chunk yüklemek falan baya disk kaplıyortreas demek istedin herhalde peki sence kaç gb ram işimi görür oyun sunucuları bölümünden almak yerine direkt ryzen9 olan performansdan alayım diyorum.
Merhabalar, sadece towny içeren bir sunucu planlıyorum ve bunun için hosting arıyorum. Genel olarak ortalama 80-120 kişi bandında oynanmasını planlıyorum ve bundan dolayı kaç gb ram, ssd olması gerektiğini de bilmiyorum. Önerilerinizi beklerim.
discord.gg/treas
Merhaba,Merhabalar, sadece towny içeren bir sunucu planlıyorum ve bunun için hosting arıyorum. Genel olarak ortalama 80-120 kişi bandında oynanmasını planlıyorum ve bundan dolayı kaç gb ram, ssd olması gerektiğini de bilmiyorum. Önerilerinizi beklerim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!