why_ok
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- why_ok
Discord:
neon#9065
neon#9065
Sinan Altın#0001
Hostlayıcı der susarım ;)Merhaba,
Aklımda Minecraft sunucusu açmak var ve MMO RPG tarzında bir şey düşünüyorum. Başta 8 GB la başlayıp eğer tutarsa 16 GB la devam etme fikrim var. Hem CPU su hemde RAM i 8 GB olan fiyatı 100 TL civarında olan hosting firmaları önerirseniz sevinirim.
AKSUNUCUM#4825
Merhaba sizeMerhaba,
Aklımda Minecraft sunucusu açmak var ve MMO RPG tarzında bir şey düşünüyorum. Başta 8 GB la başlayıp eğer tutarsa 16 GB la devam etme fikrim var. Hem CPU su hemde RAM i 8 GB olan fiyatı 100 TL civarında olan hosting firmaları önerirseniz sevinirim.
Merhaba,
neon#9065
Fikirlerini veren arkadaşlar ve tekliflerini sunan hosting firmaları için teşekkür ederim, gerek fiyatı gerek işlemcisi olsun Siberwin'den almayı düşünüyorum.Selamlar, dilerseniz size AMD RYZEN 9 3900X cihazımız yardımcı olabiliriz. Destek talebi üzerinden mc-tr üzerinden geldiğinizi belirtirseniz arayışınıza destek olabiliriz. siberwin.com
KAFKAS#6269
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!