Sunucum için Hosting arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan why_ok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.133
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

why_ok

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
why_ok

Discord:

neon#9065

Merhaba,
Aklımda Minecraft sunucusu açmak var ve MMO RPG tarzında bir şey düşünüyorum. Başta 8 GB la başlayıp eğer tutarsa 16 GB la devam etme fikrim var. Hem CPU su hemde RAM i 8 GB olan fiyatı 100 TL civarında olan hosting firmaları önerirseniz sevinirim.

Keyubu ya göz atabilirsin.

Merhaba,
Aklımda Minecraft sunucusu açmak var ve MMO RPG tarzında bir şey düşünüyorum. Başta 8 GB la başlayıp eğer tutarsa 16 GB la devam etme fikrim var. Hem CPU su hemde RAM i 8 GB olan fiyatı 100 TL civarında olan hosting firmaları önerirseniz sevinirim.
Hostlayıcı der susarım ;)

Merhaba,
Merhaba size
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
olarak sunucu konusunda yardımcı olmak isteriz?

Selamlar, dilerseniz size AMD RYZEN 9 3900X cihazımız yardımcı olabiliriz. Destek talebi üzerinden mc-tr üzerinden geldiğinizi belirtirseniz arayışınıza destek olabiliriz. siberwin.com

//düzenlendi

Son düzenleme:
Merhaba,
Merhabalar,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
olarak size yardımcı olmak isteriz. MC-TR üyelerine özel %10 indirim kuponumuz mevcuttur.

MC-TR

? Herhangi bir sorunuzda vesaire Discord adresimiz;

Selamlar, dilerseniz size AMD RYZEN 9 3900X cihazımız yardımcı olabiliriz. Destek talebi üzerinden mc-tr üzerinden geldiğinizi belirtirseniz arayışınıza destek olabiliriz. siberwin.com
Fikirlerini veren arkadaşlar ve tekliflerini sunan hosting firmaları için teşekkür ederim, gerek fiyatı gerek işlemcisi olsun Siberwin'den almayı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl