Sunucum için bir Sanal Pos'a ihtiyacım var.

rdex

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
byrdex_

Discord:

rdex

Uzun süredir geliştirmekte olduğumuz "Rexagon" sunucumuza bir sanal pos gerekiyor. Bir kaç yere başvuruda bulundum ancak sanırım minecraft sunucusu olduğu için bir dönüş alamıyorum. Vergi levham şu anda yok giriş için bir Sanal Pos arıyorum. Tavsiye ettiğiniz daha önce kullandığınız bir sağlayıcı var mı? PayTR'ye başvuruda bulundum ancak olumsuz yanıt aldım :/ En kötü durumda Shopier üzerinden ürün oluşturup bakiye entegrasyonu yapmayı deneyeceğim sanırım.

Site de herhangi bir eksik olduğunu düşünmüyorum eğer bir eksik görürseniz lütfen bildirin.

Sitemiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Paywant

Shopier en mantıklısı şuanlık

Shopier üzerinde mağaza oluşturup sitenden yönlendirme yaparak anca yapabilirsin.

Paywant onay vermedi maalesef sanırım Shopier zorunlu oldu :(

Paywant onay vermedi maalesef sanırım Shopier zorunlu oldu :(
Paywant sadece oyunlara veriyor, sunuculara, sitelere vs gibi şeylere değil. 2 gündür onlarla iletişimdeyim vergi levhası da var ona rağmen kabul etmediler.

Paywant sadece oyunlara veriyor, sunuculara, sitelere vs gibi şeylere değil. 2 gündür onlarla iletişimdeyim vergi levhası da var ona rağmen kabul etmediler.
Paywant bireysel olmuyor muydu hocam ben yapmıştım 1-2 yıl öncesinde hala kullanılamıyormu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-06-24-19-19-21-203_com.google.android.gm-edit~2.webp
    Screenshot_2026-06-24-19-19-21-203_com.google.android.gm-edit~2.webp
    86,9 KB · Görüntüleme: 14
İlginç çok saçma bir yola girmişler kullanan kalmayacak artık öyleyse

Evet bu gün Paywanttan da dönüş aldım ancak olumsuz dönüş sağladılar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl