Tek fark ben global değilim, dolar üzerinde satış yapmıyorum. :(Ben Global Projem için Tebex + Payoneer kullanıyorum sanada öneririm
Tek fark ben global değilim, dolar üzerinde satış yapmıyorum. :(Ben Global Projem için Tebex + Payoneer kullanıyorum sanada öneririm
mustafa_8907
Zaten Projeni yakından takip ediyorum Tebex Türkiyeden ödeme alabiliyor en GPay başvurduysan yada en en kötüsü bir süre iban ile ödeme yapacaksınTek fark ben global değilim, dolar üzerinde satış yapmıyorum. :(
Tosla ile görüşmedeyim bir sürü talepleri oldu onları entegre ediyorum. Gpay başvuru yaptım bana dönüş yapmadılar 1 haftadır. Çok sorumsuz bir firma.Zaten Projeni yakından takip ediyorum Tebex Türkiyeden ödeme alabiliyor en GPay başvurduysan yada en en kötüsü bir süre iban ile ödeme yapacaksın
mustafa_8907
Tosla Güzel Olmuş Paparayada başvurmayı dene istersenTosla ile görüşmedeyim bir sürü talepleri oldu onları entegre ediyorum. Gpay başvuru yaptım bana dönüş yapmadılar 1 haftadır. Çok sorumsuz bir firma.
Devre dışı hatası verdi papara, ama tosla kesin mi bilmiyorum eksik evrak olarak bir ton istedi.Tosla Güzel Olmuş Paparayada başvurmayı dene istersen
Arkadaşın anlatmak istediği şu diye tahmin ediyorum:PayTR ile şirket kurmanın alakasını anlamış değilim şuanda. Adamlar projeleri seçici olarak yaklaşıyor, Türk şirketi kurmak ile alakası nedir![]()
Tosla'dan olumlu veya olumsuz bir yanıt aldıysan bizimle paylaşabilir misin?Devre dışı hatası verdi papara, ama tosla kesin mi bilmiyorum eksik evrak olarak bir ton istedi.
Tosla da kabul etmedi, bir ton yeni sistem yazmamızı istediler yaptık ama dalga geçer gibi iş yapıp reddettiler.Tosla'dan olumlu veya olumsuz bir yanıt aldıysan bizimle paylaşabilir misin?
Ben sonunda yapay zeka desteği ile shopier bağlantısını hallettim eğer istersen Discord üzerinden bana ulaş yardım etmeye çalışırım.Tosla da kabul etmedi, bir ton yeni sistem yazmamızı istediler yaptık ama dalga geçer gibi iş yapıp reddettiler.
Arkadaşın anlatmak istediği şu diye tahmin ediyorum:
İngiltere şirketi kurduğunda orada böyle yüksek gelir vergileri vesaire olmadığı için ve senin Türkiye de kurmaya çalıştığında sana çıkacak olan fiyattan çok daha uygun olduğundan dolayı burayı tercih etmen hem daha kolay hem de daha ucuz olacaktır.
İngiltere şirketi kurmak için önce pasaport sonra kayıtlı adres gerek ki ingiltereye gitmeyeceksen adres kiralaman lazım. İngilterede yıllık %19 kurumlar vergisi var ek olarak yıllık £50 (3.000₺ civarı) şirket onay belge ücreti, yıllık adres kirlama ücreti (4-6k civarı olabilir şirketten şirkete değişkenlik gösterir) ücretleri var ama o parayı türkiye'ye çektiğinde bu sefer türkiyeye ayrı olarak vergi ödemen lazım. Ayrıca stripe'den parayı türkiye'ye getirmek için de ek komisyonlar ödemen gerekecek yani 2 kat vergi ve 2 kat komisyon bedeli ödeme durumu mevcut. Global satış yapılmıyorsa çok zararlı bir şey.Bizde paytr yi değerli görmüyoruz paytr kimmiş
Madem Türk şirketleri başvurunuzu onaylamadı yemişim Türk şirketlerini
adresine göz atın vergi muhasebe cart curtu yok direk ödeme alıyorsunuz stripedenDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!