Loglara baya baktım ama bir şey çıkartamadım. Çökme ile bağlantılı bir şey yok loglarda. Threadler de normal görünüyor örneğin java.util.concurrent.locks.locksupport.park oyuncu sayısı ile alakalı bekleyen threadler. WAITING yazanların çoğu normal. TIMED_WAITING'lerin sayısı biraz yüksek o da performans sorunları olabilir demek. RAM ve İşlemci hakkında bilgi verebilirsen sevinirim. Ayrıca
[03:40:12] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: Current Thread: Jobs-BufferedPaymentThread
[03:40:12] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: PID: 1189 | Suspended: false | Native: false | State: TIMED_WAITING
[03:40:12] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: Stack:
[03:40:12] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: java.lang.Thread.sleep(Native Method)
[03:40:12] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: com.gamingmesh.jobs.tasks.BufferedPaymentThread.run(BufferedPaymentThread.java:47)
[03:40:12] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: ------------------------------
[03:40:12] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: Current Thread: Jobs-DatabaseSaveTask
[03:40:12] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: PID: 1188 | Suspended: false | Native: false | State: TIMED_WAITING
[03:40:12] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: Stack:
[03:40:12] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: java.lang.Thread.sleep(Native Method)
[03:40:12] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: com.gamingmesh.jobs.tasks.DatabaseSaveThread.run(DatabaseSaveThread.java:47)
Yukarda da jobs pluginin sorun çıkarttığını gördüm. Threadlerinden bir şey çıkartamam ama 1.8 gibi eski versiyon tabanlı sunucu olduğu için bu pluginin eski versiyonlarında buffersız kayıt işlemleri yapılmış olabilir. Yani bir taş bloğu kırdığında yeni değerleri direkt olarak kayıt etmeye çalışır. Eski versiyonlarda (1.8) gibi oyunun kendisi çok performans ihtiyacı yoktu ve bu pluginin bu şekilde çalışması yeterliydi. Jobs pluginin yeni versiyonlarında buffer kullanarak database'e kayıtlar yapılıyor. Örneğin 1 saniyelik bir süreçte 5 taş kırdığınızı varsayalım. 5 ayrı sunucu -> database kayıtı yerine 1 taneye indirgeyerek hız kazanıyorsunuz. Sunucu ise önemsiz bir dezavantaj olarak bir süre değer saklıyor. O yüzden yeni pluginde garip bir bekleme mesajı geliyor. Yinede önemi olacak kadar etkileyeceğini sanmıyorum. Hosting'ten kaynaklı bir sorun olabilir. Jobs plugini olmadan açık tutmayı deneyin. Consola gelen sülfür mesajlarını da silin bence. Hiçbiri olmazsa sunucunun üst versiyonunu düşürün (1.11.x olabilir.) Hiçbiri olmazsa kendi bilgisayarınızda düşük ram kullanarak test edin. Hosting kaynaklı bir sorun diye tahmin ediyorum.