Çözüldü Sunucum Bir Anda Crashleniyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boran3q
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 355
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boran3q

Lapis Niye Mavi?
Elmaslar
260

Discord:

ikincielkralliklariseth

Sunucum Bir Anda Crashleniyor sebebini inanın bilmiyorum biri crash atıyo büyük ihtimalle ama lpx var son sürüm konsolda log falanda yok direk disconnect oluyor herkes

yeni spark raporum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Merhaba, hostinginiz ile görüştünüz mü ?

Merhaba, hostinginiz ile görüştünüz mü ?
evet hosting taraflı olmayan bir problemmiş zaten makinede bir problem yok oyun modumda boxmining belki crash exploit vardır biz bilmiyoruzdur

evet hosting taraflı olmayan bir problemmiş zaten makinede bir problem yok oyun modumda boxmining belki crash exploit vardır biz bilmiyoruzdur
Spark raporu iletir misiniz ? Ayrıca bazı eklentileriniz vault olmadığı için hata atmış.

Ek olarak buna hile korumanız yada korumalarınız sebep oluyor olabilir, korumalarınızı devre dışı bırakıp tekrar deneyin.

Son olarak sunucu dosyalarınızda crash reports veya hs pid tarzında dosyalar var mı ?

Spark raporu iletir misiniz ? Ayrıca bazı eklentileriniz vault olmadığı için hata atmış.

Ek olarak buna hile korumanız yada korumalarınız sebep oluyor olabilir, korumalarınızı devre dışı bırakıp tekrar deneyin.

Son olarak sunucu dosyalarınızda crash reports veya hs pid tarzında dosyalar var mı ?
crash reports vb yok polar kullanıyorum yazdım araştırdılar ama polar kaynaklı bişey olmadığını söylediler
bi hain var sunucuda açık bulmuşda olabilir ben girip event yapcam diyorum kasayı vermeden löp diye kapanıyo sunucu

Spark raporu ve tekrar yeni log iletin inceleyelim.

Sunucum Bir Anda Crashleniyor sebebini inanın bilmiyorum biri crash atıyo büyük ihtimalle ama lpx var son sürüm konsolda log falanda yok direk disconnect oluyor herkes
Vault eklentisi yok sanırım log'da hataları var onu kurabilirsiniz
sa.sk skriptinde hata gözüküyor onu kopyalayıp kaldırıp tekrardan deneyebilirsiniz
sunucunun paper-global.yml dosyasını kopyalayıp silip sunucuyu başlatırsanız tekrardan oluşmasını sağlayabilirsiniz bu sayede kendini güncellemiş olur belki çökme sorunlarıda düzelir bunlarla.

Vault eklentisi yok sanırım log'da hataları var onu kurabilirsiniz
sa.sk skriptinde hata gözüküyor onu kopyalayıp kaldırıp tekrardan deneyebilirsiniz
sunucunun paper-global.yml dosyasını kopyalayıp silip sunucuyu başlatırsanız tekrardan oluşmasını sağlayabilirsiniz bu sayede kendini güncellemiş olur belki çökme sorunlarıda düzelir bunlarla.
vault eklentisi var ama yok gözüküyor :c

vault eklentisi var ama yok gözüküyor :c
Son sürüm kurun, sunucunuza restart atın. Tekrar başlatıldıktan sonra spark ve log atın, sizlere sorun çıkaran eklentileri tespit edip aktarayım.

Son sürüm kurun, sunucunuza restart atın. Tekrar başlatıldıktan sonra spark ve log atın, sizlere sorun çıkaran eklentileri tespit edip aktarayım.
o modda +150 oyuncu var şuanda pek reload atmam mümkün değil spark raporu açtım gene çökerse rapor sonucu alacağım yada lag vb girerse

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
çökmeden önceki rapor bu aldıkdan 2 3 dk sonra çökmüştü
bide düzenli zamn yok rastgelebazen 3 saat bazen hiç bazen bi anda

Sunucunuzdaki özel eklentilerde memory leak problemi olabilir. non-heap mem. baya bi dolmuş görünüyor. Proxy taraflı sorun yaşıyor olabilirsiniz. Hangi proxy forkunu kullanıyorsunuz ve kaç gb ram verdiniz ?

Cihazınızın işletim sistemi nedir, paketlere kaç gb ram veriyorsunuz ve haricinde kaç gb ram bıraktınız ?

Sunucunuzdaki özel eklentilerde memory leak problemi olabilir. non-heap mem. baya bi dolmuş görünüyor. Proxy taraflı sorun yaşıyor olabilirsiniz. Hangi proxy forkunu kullanıyorsunuz ve kaç gb ram verdiniz ?

Cihazınızın işletim sistemi nedir, paketlere kaç gb ram veriyorsunuz ve haricinde kaç gb ram bıraktınız ?

şuanda 4 fiziksel var ana fizikselde soun yaşadığımız için ama ana fizikselimizde 192 gb ryzen 9 9950x mevcut ve velocity onda kurulu 45 gb ram var diğerleride fazla makinelerde kurulu olduğu için ramlerden olmaz diye düşünmekdeyim ama memory-leak ile bu zamana kadar sorun yaşamadım 2 gündür problemlerim devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl