Çözüldü Sunucum Bir Anda Crashleniyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boran3q
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 355
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuanda 4 fiziksel var ana fizikselde soun yaşadığımız için ama ana fizikselimizde 192 gb ryzen 9 9950x mevcut ve velocity onda kurulu 45 gb ram var diğerleride fazla makinelerde kurulu olduğu için ramlerden olmaz diye düşünmekdeyim ama memory-leak ile bu zamana kadar sorun yaşamadım 2 gündür problemlerim devam ediyor
Loglarınızı tekrar inceledim ancak crash vs. göremedim. Hosting kaynaklı network kesintileri yaşıyor olabilirsiniz yada eklentilerinizden bazıları sıkıntı çıkarıyor.

Sorunu çözmenin tek yolu şuan için ikili tarama yapmak gibi duruyor. Sunucunuzdaki eklentilerin yarısını kaldırın, kalan yarısı ile test edin. Sorunlu eklentiyi tespit edene kadar bunu yapmaya devam edin. Protocollib, viaversion, varsa custom resourcepack oluşturan eklentileriniz bu tarz sorunlara daha çok sebep olur.

Ayrıca eklentilerinizden bazıları güncel görünmüyor, eklentilerinizi güncelleyin ve vault sorununu vs. giderin.

Loglarınızı tekrar inceledim ancak crash vs. göremedim. Hosting kaynaklı network kesintileri yaşıyor olabilirsiniz yada eklentilerinizden bazıları sıkıntı çıkarıyor.

Sorunu çözmenin tek yolu şuan için ikili tarama yapmak gibi duruyor. Sunucunuzdaki eklentilerin yarısını kaldırın, kalan yarısı ile test edin. Sorunlu eklentiyi tespit edene kadar bunu yapmaya devam edin. Protocollib, viaversion, varsa custom resourcepack oluşturan eklentileriniz bu tarz sorunlara daha çok sebep olur.

Ayrıca eklentilerinizden bazıları güncel görünmüyor, eklentilerinizi güncelleyin ve vault sorununu vs. giderin.
sağolun gece yapacağımız bakımda tüm dediklerinize dikkat ediceğim başka göze takılan bişey duruyormu?

sağolun gece yapacağımız bakımda tüm dediklerinize dikkat ediceğim başka göze takılan bişey duruyormu?
Loglarda ufak tefek uyarılar da var, sunucunuza restart atıp herhangi bir ai aracına atın, uyarıları ve güncellemeleri hızlıca halledersiniz.

Sonrasında tüm eklentilerinizi uygun sürüme güncelleyin.

Sorununuz giderildiğinde belirtmeyi unutmayın, iyi forumlar. ^^

@boran3q durum nedir, sorun çözüldü mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl