Çözüldü Sunucum Açılıp tekrar kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 234553

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
aswdads
merhabalar bır mınecraft sunucum var sunucumu actıgımda acılıyor fakat tekrar kapanıyor latest log dosyasını eklıyorum bilgili birisi varsa yardımcı olabılırmı

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

tamamdır hocam cozdum sagolun

Authme eklentisini silip tekrar açmayı deneyin eve geçtiğimde detaylı bilgi vericem
hocam authme message tr dosyasını duzenlemıstım ondan sonra boyle oldu authme dosyasını sılınce kendısı default kurunca sunucu acılıyor fakat ben kendı duzenledıgım message tr dosyasını attıgımda sunucu kapanıyor sıze dosyayı atsam hataları bulup duzeltırmısınız

hocam authme message tr dosyasını duzenlemıstım ondan sonra boyle oldu authme dosyasını sılınce kendısı default kurunca sunucu acılıyor fakat ben kendı duzenledıgım message tr dosyasını attıgımda sunucu kapanıyor sıze dosyayı atsam hataları bulup duzeltırmısınız
Tabikide fakat büyük ihtimalle birkaçtane ' işaretini eksik koymuşsunuzdur. Atın gözden geçireyim

1736450586641.webp

gördüğünüz üzere sessions kategorisinde iki adet ' ' işareti mevcut 1 tanesini silerek düzeltebilirsiniz. forgot_password_hint: kısmıda alttakilerle uyumlu değil düzgün sıralamanız gerekiyor.
1736450750503.webp

saolun sorunu cozdum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl