Kullanımını doğru bulmuyorum, hiçbir sebep veya bahane kullanımını doğru kılmaz. ne 50 kişi varken 200 göstermek ne 200 varken 500 göstermek etik değildir. Kendisine ve sunucusuna güvenen zaten oyuncuyu normal şekilde sunucusuna getirebilir, bu tarz hile hurdaya karışması gerekmez. Bir şirketin veya uygulamanın incelemeleri düşük olduğunda botlar ile 5 yıldız sahte inceleme basması gibi düşünebilirsiniz.
Yeni sunucular kullanabilir sözüne katılmıyorum, etikliğini geçtim zaten sunucu yeni olacağı için az kişi olacak az kişi olduğu hissedilecek, istediği kadar sahte oyuncu bassın zaten az kişi olduğu anlaşılıyor, yarardan çok zarar getirir.
Cidden tercih meselesi olacak bir yönteme para ödüllerini örnek verebilirim, bana göre bir sakıncası yok isteyen yapabilir rekabeti de bozmaz. Zaten sunucuya pek yararı olacağını düşünmüyorum bana kalırsa o parayı örnek 10.000 TL'yi ödül olarak vermek yerine reklama verilse daha çok yararı olur en azından oyuncu sırf para için gelmez sunucuyu beğendiği için gelir böylece daha çok aktif oynama potansiyeli fazla oyuncular girmiş olur.