ilovemaju
vixians
youtuberlar, yayıncılar forum gibi gibi yerlerde reklam verebilirsin, birde konu yanlış etiketle açılmışBaşlıkdada söylediğim gibi Sunucu bütülürken nereler de reklam verilmeli özellikle küçük sunucular reklam bütçesini sizce nereye harcamalı
russhalddev.
russhalddev.
youtuberlerde gereksiz yatırım. Kime bakarsan bak dostum tüm tanıtımcılar bugün A Network yarın B Craft öbür gün C MC de oynuyor video çekiyor. Hele hele 1 tanesi var o tam dolandırıcı adını vermiyeceğim dolandırıcı denmezde işte forum kuralları gereği tabirini söyleyemiyorum.İnstagram kendi vidyolarını üret,
Doğru youtuberler,
Twich, tiktok, kick, nonolive, nimotv gibi yayın platformlarında beleş yayın yapanlar var sunuculara,
Klanlara para ver,
Forumda verme verimsiz yatırım olur.
gidipte reapa verirsen tabi gereksiz yatırım olur, adamın kendine hayrı yok.youtuberlerde gereksiz yatırım. Kime bakarsan bak dostum tüm tanıtımcılar bugün A Network yarın B Craft öbür gün C MC de oynuyor video çekiyor. Hele hele 1 tanesi var o tam dolandırıcı adını vermiyeceğim dolandırıcı denmezde işte forum kuralları gereği tabirini söyleyemiyorum.
russhalddev.
FDGOHIJODFSHJ Abi tek atamazsınız ya kimse memnun değil adamdan.gidipte reapa verirsen tabi gereksiz yatırım olur.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!