Rehber Sunucular nereler de reklam vermeli

duckxaxa

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
11

Discord:

_kastntksk3oi_

Başlıkdada söylediğim gibi Sunucu bütülürken nereler de reklam verilmeli özellikle küçük sunucular reklam bütçesini sizce nereye harcamalı

Forumda ücretsiz açtığın konu her gün yenilediğin sürece tek tük yetebiliyor onun dışında belli bir kesime sahip sunucu tanıtımı yapan kişilere shorts videosu yada video çektirmek için konuşabilirsin ki zaten genel olarak forumlar ve youtube shorts'lar mevcut ve olursa instagram da saçma sapan minecraft tanıtım videoları bile 100 Binlerce izlenebiliyor instagram kısmına da yönelebilirsin

Başlıkdada söylediğim gibi Sunucu bütülürken nereler de reklam verilmeli özellikle küçük sunucular reklam bütçesini sizce nereye harcamalı
youtuberlar, yayıncılar forum gibi gibi yerlerde reklam verebilirsin, birde konu yanlış etiketle açılmış

Shorts videolarının 100 bin izlenmesi sana 10 oyuncu ya sağlıyor ya sağlamıyor sağlasa da düşük yaş kitlesi sağlıyor hiçbir anlamı yok :D

Kendi sosyal medya kanallarını aç video çek yayınla ben yapamam diyorsan editör tut bi tane ver ona hesapları o yapsn hergün sende her videoya tanıt basarsın 500₺ 1000₺ gibi. Forumda reklam vermek ytlere reklam basmak falan boş iş hava civaya para verme boşuna.

İnstagram kendi vidyolarını üret,
Doğru youtuberler,
Twich, tiktok, kick, nonolive, nimotv gibi yayın platformlarında beleş yayın yapanlar var sunuculara,
Klanlara para ver,
Forumda verme verimsiz yatırım olur.
Kimseye kendi taktik yöntemlerimi söylemezdim bak yararlan konuyu arşivlettir başkaları yararlanmasın.

İnstagram kendi vidyolarını üret,
Doğru youtuberler,
Twich, tiktok, kick, nonolive, nimotv gibi yayın platformlarında beleş yayın yapanlar var sunuculara,
Klanlara para ver,
Forumda verme verimsiz yatırım olur.
youtuberlerde gereksiz yatırım. Kime bakarsan bak dostum tüm tanıtımcılar bugün A Network yarın B Craft öbür gün C MC de oynuyor video çekiyor. Hele hele 1 tanesi var o tam dolandırıcı adını vermiyeceğim dolandırıcı denmezde işte forum kuralları gereği tabirini söyleyemiyorum.

youtuberlerde gereksiz yatırım. Kime bakarsan bak dostum tüm tanıtımcılar bugün A Network yarın B Craft öbür gün C MC de oynuyor video çekiyor. Hele hele 1 tanesi var o tam dolandırıcı adını vermiyeceğim dolandırıcı denmezde işte forum kuralları gereği tabirini söyleyemiyorum.
gidipte reapa verirsen tabi gereksiz yatırım olur, adamın kendine hayrı yok.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl