Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüSunucuda OP olmayanlar hiçbir komut kullanamıyor.
1) O komutu kullanmaları için perm vermen gerek. Perm vermen içinde yetki yönetme eklentisi olması gerek. Örnek verecek olursam; LuckPerms, GroupManager gibi eklentiler ile yapabilirsin.
2) Eklentiler yardımı ile yapabilirsin.
1) O komutu kullanmaları için perm vermen gerek. Perm vermen içinde yetki yönetme eklentisi olması gerek. Örnek verecek olursam; LuckPerms, GroupManager gibi eklentiler ile yapabilirsin.
2) Eklentiler yardımı ile yapabilirsin.
Mesela luck perms yükledim rütbeleri ordan ayarladım peki her oyuna giren kişiye otomatik o başlangıç rütbesini nasıl vericem? Ve rütbeleri parayla atlama sistemini nasıl yapabilirim lütfen yardım eder misin
Mesela luck perms yükledim rütbeleri ordan ayarladım peki her oyuna giren kişiye otomatik o başlangıç rütbesini nasıl vericem? Ve rütbeleri parayla atlama sistemini nasıl yapabilirim lütfen yardım eder misin