Çözüldü Sunucuda OP olmayanlar hiçbir komut kullanamıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maellard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 760
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maellard

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Minecraft
soaboz

Discord:

Maellard

You don't have permission chestcommands.menu.yml tarzı şey yazıyor ne yapmam gerek?
Ayrıca ben rütbe sistemi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?

You don't have permission chestcommands.menu.yml tarzı şey yazıyor ne yapmam gerek?
Ayrıca ben rütbe sistemi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
1) O komutu kullanmaları için perm vermen gerek. Perm vermen içinde yetki yönetme eklentisi olması gerek. Örnek verecek olursam; LuckPerms, GroupManager gibi eklentiler ile yapabilirsin.
2) Eklentiler yardımı ile yapabilirsin.

1) O komutu kullanmaları için perm vermen gerek. Perm vermen içinde yetki yönetme eklentisi olması gerek. Örnek verecek olursam; LuckPerms, GroupManager gibi eklentiler ile yapabilirsin.
2) Eklentiler yardımı ile yapabilirsin.
Mesela luck perms yükledim rütbeleri ordan ayarladım peki her oyuna giren kişiye otomatik o başlangıç rütbesini nasıl vericem? Ve rütbeleri parayla atlama sistemini nasıl yapabilirim lütfen yardım eder misin

Mesela luck perms yükledim rütbeleri ordan ayarladım peki her oyuna giren kişiye otomatik o başlangıç rütbesini nasıl vericem? Ve rütbeleri parayla atlama sistemini nasıl yapabilirim lütfen yardım eder misin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
buradan wiki'ye ulaşabilirsin, detaylı anlatımı ve kullanımı var orada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl