Çözüldü Sunucuda lag var tps düşüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 4 kişide anlık tps düşüşünü gördüğümü hatırlıyorum daha dün gibi...
Neyse batihost pişmanlıktır, firma değiştirmeni öneriyorum kolay gelsin. (sorun firmada saklı)
Biliyorum hocam bu konuya çalıştığım firmaları yazdım almak isteyen kişiler için tavsiye olabilir.

3 4 kişide anlık tps düşüşünü gördüğümü hatırlıyorum daha dün gibi...
Neyse batihost pişmanlıktır, firma değiştirmeni öneriyorum kolay gelsin. (sorun firmada saklı)
Üstad bende öyle düşünüyorum bundan bı kaç ay önce bu paketlen 50+ aktif oyuncu oynatmasık boxpvp+survival hiç optimize bile edilmemişti gram lag yoktu tps kaybı bile şimdi ise plugin paketinizi yeniden yapın diyorlar 41ghz kulanıyormuş paket

Hosting firması olarak keyubu iyimi veya sizin önerdiniz varmı

Üstad bende öyle düşünüyorum bundan bı kaç ay önce bu paketlen 50+ aktif oyuncu oynatmasık boxpvp+survival hiç optimize bile edilmemişti gram lag yoktu tps kaybı bile şimdi ise plugin paketinizi yeniden yapın diyorlar 41ghz kulanıyormuş paket

Hosting firması olarak keyubu iyimi veya sizin önerdiniz varmı
Batihost ve Keyubu'dan uzak durmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
Sunucuduragi.com'u önerebilirim, bütçenide zorlamayacaktır.

Batihost ve Keyubu'dan uzak durmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
Sunucuduragi.com'u önerebilirim, bütçenide zorlamayacaktır.
Sunucu durağındaki 500tl olan makineyi alsam boxpvp+towny kaldırımı sabit 20 tps lag girmemi boxpvp+towny+skyblcok+lav yükseliyor felan yada sadece boxpvp tps düşermi lag girermi

Sunucu durağındaki 500tl olan makineyi alsam boxpvp+towny kaldırımı sabit 20 tps lag girmemi boxpvp+towny+skyblcok+lav yükseliyor felan yada sadece boxpvp tps düşermi lag girermi
Towny veya survival'da chunkları önceden açarsan pek bir sorun olmaz. Şu an kullandığın firma zaten piyasaya tuzu
ekleyen bir firma :D
bthst:
1702239550442.png

snc:
1702239567647.png

Survival'de chunkları önceden açarsan lag gibi bir sorun oluşmayacak diye düşünüyorum.
Tabi bahsettiğin skyblock'da ultra über düber mega galaksi op skyblock olmayacaksa sorun yaşamazsın.
Tahmini bir ram miktarı belirleyip sunucu alabilirsin.

Edit: her sunucuya ayrı bir makine alırsan elinde daha fazla işlemci performansı olacak
16gb ram 4 çekirdek yerine
8+8gb ram 4+4 çekirdek işlemci

Firma değiştir en mantıklı olan

hosting kaynaklıdır.

Merhaba,

Konuyla bir işiniz kalmadıysa lütfen belirtin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl