benjamin17
MerhabalarSelam sunucuda fena lag oluyor 8-10 kişi girince sunucu cöküyor ram sınırlara ulaşıyor tps cöküyor bi ara 0.50 yi gördü lagdan oynanmıyor resmen timings raporu sunucu whitelisteyken alındı
tamam denicemMerhabalar
Citizens eklentisi sorun çıkartmakta baya lütfen son sürüm veya en uyumlu olan sürümü kurunuz. Ekstra olarak bazı eklentileriniz leak olabilir. Leak eklenti var ise orjinali ile değiştirmenizi öneririm. Ayrıca sunucu BoxPVP galiba nether end gibi gereksiz dünyaları kapatmamızı ve normal oyun dünyanızda mob doğmasını kapatmamızı öneririm bunlarda perfonmansa aşırı etki eder.
Yokkiskquery varsa sil
racfourdtr
işlemci r3950x 16gb ram firma batıhostTimingse baktığımda herhangi bir sorun göremedim. Hosting firmanızla alakalı bir durum sanırım. İşlemci modelinizi ve firmanın adını verir misiniz? (uzak durayım)
server.properties'da bulunan view-distance bölümü kaç bu arada?
eğer hiç oynamadıysanız 10 olmalı, 4-6 gibi değere çeker misin
racfourdtr
hosting firmasının adı nedirişlemci r3950x 16gb ram firma batıhost
view-distance 6 timings raporunda bişey közümüyor ama 8-10 oyuncu girince sunucu cöküyor sunucu cöke çöke lag gire gire oyuncu bile kalmadı (timings reportu whiteliste alındı)
Batıhosthosting firmasının adı nedir
racfourdtr
Her türk gencinin yaptığı gibi sende o hatayı yapmışsın. Firmanı değiştirmen gerekiyor aşşağıya bir konu bırakıyorum.Batıhost
detsek açtık paketiniz bozuk dediler
www.mc-tr.com

benjamin17
Fazla oyuncu var iken deneyin birde hocam timings raporunda daha iyi çıkar bu şekildeBatıhost
detsek açtık paketiniz bozuk dediler
racfourdtr
3 4 kişide anlık tps düşüşünü gördüğümü hatırlıyorum daha dün gibi...Fazla oyuncu var iken deneyin birde hocam timings raporunda daha iyi çıkar bu şekilde
tamamdır yarın 1 günlük timings reportu atcamFazla oyuncu var iken deneyin birde hocam timings raporunda daha iyi çıkar bu şekilde
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!