Çözüldü Sunucuda lag var tps düşüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atroxw

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Selam sunucuda fena lag oluyor 8-10 kişi girince sunucu cöküyor ram sınırlara ulaşıyor tps cöküyor bi ara 0.50 yi gördü lagdan oynanmıyor resmen timings raporu sunucu whitelisteyken alındı

skquery varsa sil

Selam sunucuda fena lag oluyor 8-10 kişi girince sunucu cöküyor ram sınırlara ulaşıyor tps cöküyor bi ara 0.50 yi gördü lagdan oynanmıyor resmen timings raporu sunucu whitelisteyken alındı
Merhabalar

Citizens eklentisi sorun çıkartmakta baya lütfen son sürüm veya en uyumlu olan sürümü kurunuz. Ekstra olarak bazı eklentileriniz leak olabilir. Leak eklenti var ise orjinali ile değiştirmenizi öneririm. Ayrıca sunucu BoxPVP galiba nether end gibi gereksiz dünyaları kapatmamızı ve normal oyun dünyanızda mob doğmasını kapatmamızı öneririm bunlarda perfonmansa aşırı etki eder.

Merhabalar

Citizens eklentisi sorun çıkartmakta baya lütfen son sürüm veya en uyumlu olan sürümü kurunuz. Ekstra olarak bazı eklentileriniz leak olabilir. Leak eklenti var ise orjinali ile değiştirmenizi öneririm. Ayrıca sunucu BoxPVP galiba nether end gibi gereksiz dünyaları kapatmamızı ve normal oyun dünyanızda mob doğmasını kapatmamızı öneririm bunlarda perfonmansa aşırı etki eder.
tamam denicem

Timingse baktığımda herhangi bir sorun göremedim. Hosting firmanızla alakalı bir durum sanırım. İşlemci modelinizi ve firmanın adını verir misiniz? (uzak durayım)

server.properties'da bulunan view-distance bölümü kaç bu arada?
eğer hiç oynamadıysanız 10 olmalı, 4-6 gibi değere çeker misiniz?

Timingse baktığımda herhangi bir sorun göremedim. Hosting firmanızla alakalı bir durum sanırım. İşlemci modelinizi ve firmanın adını verir misiniz? (uzak durayım)

server.properties'da bulunan view-distance bölümü kaç bu arada?
eğer hiç oynamadıysanız 10 olmalı, 4-6 gibi değere çeker misin
işlemci r3950x 16gb ram firma batıhost

view-distance 6 timings raporunda bişey közümüyor ama 8-10 oyuncu girince sunucu cöküyor sunucu cöke çöke lag gire gire oyuncu bile kalmadı (timings reportu whiteliste alındı)

işlemci r3950x 16gb ram firma batıhost

view-distance 6 timings raporunda bişey közümüyor ama 8-10 oyuncu girince sunucu cöküyor sunucu cöke çöke lag gire gire oyuncu bile kalmadı (timings reportu whiteliste alındı)
hosting firmasının adı nedir

Batıhost

detsek açtık paketiniz bozuk dediler
Her türk gencinin yaptığı gibi sende o hatayı yapmışsın. Firmanı değiştirmen gerekiyor aşşağıya bir konu bırakıyorum.

Fazla oyuncu var iken deneyin birde hocam timings raporunda daha iyi çıkar bu şekilde
3 4 kişide anlık tps düşüşünü gördüğümü hatırlıyorum daha dün gibi...
Neyse batihost pişmanlıktır, firma değiştirmeni öneriyorum kolay gelsin. (sorun firmada saklı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl