Çözüldü Sunucuda Köylüler Çiftleşmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
properties atılmıyor

#Minecraft server properties
#Tue Oct 10 14:13:11 GMT 2023
enable-jmx-monitoring=false
rcon.port=25575
level-seed=
uuid=
enable-command-block=false
gamemode=survival
enable-query=false
generator-settings=
level-name=world
motd=Survival
query.port=25565
pvp=true
generate-structures=true
difficulty=hard
network-compression-threshold=512
max-tick-time=60000
max-players=1000
use-native-transport=true
online-mode=false
enable-status=true
allow-flight=false
broadcast-rcon-to-ops=true
view-distance=4
max-build-height=256
server-ip=
allow-nether=true
server-port=25565
sync-chunk-writes=true
enable-rcon=false
server-name=Survival
op-permission-level=4
prevent-proxy-connections=false
resource-pack=
entity-broadcast-range-percentage=100
rcon.password=
player-idle-timeout=0
force-gamemode=false
debug=false
rate-limit=0
hardcore=false
white-list=false
broadcast-console-to-ops=true
spawn-npcs=true
spawn-animals=true
snooper-enabled=true
function-permission-level=2
level-type=default
text-filtering-config=
spawn-monsters=true
enforce-whitelist=false
spawn-protection=16
resource-pack-sha1=
max-world-size=29999984

Yani burada bir sorun yok, BÜyük ihtimalde eklentilerden birinden ama acaba hangi eklentiden

tek tek uğraşmakda sıkıntı 80 tane var, Bu olay bir süre sonra mı oldu yoksa en baştan beri mi oldu?
Yani demek istediğim atıyorum bir eklenti indirmişsindir ondan sonra olmuştur onu silip tekrardan deneyin.

Yani burada bir sorun yok, BÜyük ihtimalde eklentilerden birinden ama acaba hangi eklentiden

tek tek uğraşmakda sıkıntı 80 tane var, Bu olay bir süre sonra mı oldu yoksa en baştan beri mi oldu?
Yani demek istediğim atıyorum bir eklenti indirmişsindir ondan sonra olmuştur onu silip tekrardan deneyin.
ilk kurulduğundan beri böyle, herhangi bir ekleme yapıp çıkarmadım

Sorun sanırım WildStacker'dan kaynaklanıyor olabilir. Dosyanın yedeğini alıp silmenizi tavsiye ederim, bir de öyle deneyin.

ilk kurulduğundan beri böyle, herhangi bir ekleme yapıp çıkarmadım
Hocam sunucunuzun yapım aşamasında olduğunu varsayıyorum bence masaüstünde yeni bir klasör açın ve bu klasörün içine plugins dosyasının içindekilerin hepsini atın plugins dosyasının içi boş kalsın ve deneyin eğer sorun devam ediyorsa fork'unuzun konfigürasyon dosyanızda yapılandırdığınız bir ayardan kaynaklanıyor olabilir. Eğer durum böyleyse hallederiz sorun yok. Ama diyelimki eklentileri kaldırdınız ve sorun düzeldi eğer böyle olursada eklentilerinizi inceleriz pek eklentilerinizi inceleyemedim kusura bakmayın zamanım yoktu.

Merhaba, yardım ve destek konunuzda 3 gündür etkileşim bulunmamaktadır. Gelen yanıtlar üzerinden yardım aldığınız konunuz çözüldüyse, konu içerisinde belirterek "çözüldü" olarak işaretleyiniz. Gereken şartlar sağlanmazsa konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl