profesor7037
eklentiden kaynaklı mı diye sordum hocam. veya komut girmem mi gerekiyor? bunları sordumEklentilerini tahmin edip sanırım ona göre cevap vericez.
SonNefes23
creeper patlamaları aktif, biraz bekleyin listeyi atıyorumEklenti listenizi bizimle paylaşırsanız ona göre bir cevap verebiliriz.
Ekstra olarak sunucuda creeper patlamaları kapalı iken çiftleşme olmaz.
profesor7037
Hocam eklenti listenizi , sunucu türünü ve sürümünü atarsanız zaten cevaba bu kadar geç ulaşmazsınız emin olun.eklentiden kaynaklı mı diye sordum hocam. veya komut girmem mi gerekiyor? bunları sordum
sunucu türü Survival, sürüm 1.16.5 ve eklentiler aşağıdaHocam
Hocam eklenti listenizi , sunucu türünü ve sürümünü atarsanız zaten cevaba bu kadar geç ulaşmazsınız emin olun.
bybukeler
Öncellikle Merhaba, Eklentilerinizde seasons eklentisi mevcut tam emin değilim ama ondanda olabilir veya Köylülülerin çiftleşebilmesi için yeterli gıda kaynağına ve yatak odalarına ihtiyaçları vardır. Emin olun, her köylüye bir yatak ve yemek kaynağı sunuyorsunuz. Yatakları ve gıda kaynaklarını kontrol edin.sunucu türü Survival, sürüm 1.16.5 ve eklentiler aşağıdaEkli dosyayı görüntüle 230026
her şey eksiksiz verilmekteÖncellikle Merhaba, Eklentilerinizde seasons eklentisi mevcut tam emin değilim ama ondanda olabilir veya Köylülülerin çiftleşebilmesi için yeterli gıda kaynağına ve yatak odalarına ihtiyaçları vardır. Emin olun, her köylüye bir yatak ve yemek kaynağı sunuyorsunuz. Yatakları ve gıda kaynaklarını kontrol edin.
Eğer olmaz ise, Tekrardan yazın bir detaylı bakalım.
köydeKöylü Çiftleştirmeyi nerede deniyorsun?
Adada Felan mı yoksa köyde mi?
Seasons değil maalesefÖncellikle Merhaba, Eklentilerinizde seasons eklentisi mevcut tam emin değilim ama ondanda olabilir veya Köylülülerin çiftleşebilmesi için yeterli gıda kaynağına ve yatak odalarına ihtiyaçları vardır. Emin olun, her köylüye bir yatak ve yemek kaynağı sunuyorsunuz. Yatakları ve gıda kaynaklarını kontrol edin.
Eğer olmaz ise, Tekrardan yazın bir detaylı bakalım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!