sunucuda 15+ kişi olunca lag oluyor timings var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş yaptiğimi düşünmüyorum. Burda konu ile ilgili bir yorum yapıyorum ?
Konuya dikkatlı bakarsan eğer bir destek konusunun olduğunu görürsün. Ya konu hakkında bir şey yazarsın yada boş yaparsın. Kafamın tasını attırmayın her bu foruma girdiğimde sinirleniyorum senin gibi insanlar yüzünden

Konuya dikkatlı bakarsan eğer bir destek konusunun olduğunu görürsün. Ya konu hakkında bir şey yazarsın yada boş yaparsın. Kafamın tasını attırmayın her bu foruma girdiğimde sinirleniyorum senin gibi insanlar yüzünden
Bende destek almak istediğin konu ile ilgili zamanında büyük konuşmalarınla ilgili birşey söyledim.

Boş yaptiğimi düşünmüyorum. Burda konu ile ilgili bir yorum yapıyorum ?
Evet direk Bir insanın belki yalanına belki şeyine daha çok kılıç çıkarıyorsun sadece laf atmak için. Gayet konu ile alakalıymış

Bende destek almak istediğin konu ile ilgili zamanında büyük konuşmalarınla ilgili birşey söyledim.
Senin yaptığın laf atmaktan başka bir şey değildir. Bir şeye gücendiğin ap açık ortada. Bir şey mi söylemek istiyorsun discorduma yaz bakalım kime söylemişim ben onları ve ne zaman söylemişim

Konumu kirletmeye devam edersen seni bildireceğim. Burda amacım sadece yardım almak çocuk gibi boş işlerle uğraşmak değil

Entity ayarlarını yaptım çalışmadı. entity ile alakalı pl sildim düzelmedi. ne yaparsam düzelmiyor 10-11 kişide bile %50-70 cpu kullanıyor arkadaşlar bunun çözümünü bilecek biri varmı ya? yardım edermisiniz

1691255912297.png

1691255937711.png

bikaç timings
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Intel i9 10900k 12gb ram 20 kişi 1.19.3 bu normal mi?
2023-08-05_21.20.23.png

Hostinginiz nedir?

Entity ayarlarını yaptım çalışmadı. entity ile alakalı pl sildim düzelmedi. ne yaparsam düzelmiyor 10-11 kişide bile %50-70 cpu kullanıyor arkadaşlar bunun çözümünü bilecek biri varmı ya? yardım edermisiniz

Ekli dosyayı görüntüle 226725

Ekli dosyayı görüntüle 226726

bikaç timings
Dostum anlamıyorsun sanırım, memory leak yiyorsun. Eski bir işlemci ve 12GB Ram ile 1.19.3 sunucusu tabii ki zorlanır. Ayrıca Windows işletim sistemi kullanıyorsun onada ekstradan Ram gidiyor. Başlat kodunu düzenlemen gerekli aynı zamandada Makineni yükseltmen gerekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl