Thomas Shelby
Tabanları Yağlama Vakti
- Elmaslar
- 336
- Minecraft
- dragondemon68
Discord:
Sherlock#5773
Size ne hocam. Size mi soracağım?Tamam yazıp mesajınızı düzenlemeyin.
Sherlock#5773
Size ne hocam. Size mi soracağım?Tamam yazıp mesajınızı düzenlemeyin.
Ekip arkadaşım ile zamanında konuştuğunuzda cok iddealıydınız. 4 gb ramda 30 kişi kaldırırım felan diye atarlanıyordunuz.
Boş yapmayın, Konu dışına çıkıyorsunuz.Alla alla bak sen ya atarlanıyormuymuşum?
uurayee
Boş yaptiğimi düşünmüyorum. Burda konu ile ilgili bir yorum yapıyorum ?Boş yapmayın, Konu dışına çıkıyorsunuz.
Sherlock#5773
Konuya dikkatlı bakarsan eğer bir destek konusunun olduğunu görürsün. Ya konu hakkında bir şey yazarsın yada boş yaparsın. Kafamın tasını attırmayın her bu foruma girdiğimde sinirleniyorum senin gibi insanlar yüzündenBoş yaptiğimi düşünmüyorum. Burda konu ile ilgili bir yorum yapıyorum ?
uurayee
Bende destek almak istediğin konu ile ilgili zamanında büyük konuşmalarınla ilgili birşey söyledim.Konuya dikkatlı bakarsan eğer bir destek konusunun olduğunu görürsün. Ya konu hakkında bir şey yazarsın yada boş yaparsın. Kafamın tasını attırmayın her bu foruma girdiğimde sinirleniyorum senin gibi insanlar yüzünden
Evet direk Bir insanın belki yalanına belki şeyine daha çok kılıç çıkarıyorsun sadece laf atmak için. Gayet konu ile alakalıymışBoş yaptiğimi düşünmüyorum. Burda konu ile ilgili bir yorum yapıyorum ?
Sherlock#5773
Senin yaptığın laf atmaktan başka bir şey değildir. Bir şeye gücendiğin ap açık ortada. Bir şey mi söylemek istiyorsun discorduma yaz bakalım kime söylemişim ben onları ve ne zaman söylemişimBende destek almak istediğin konu ile ilgili zamanında büyük konuşmalarınla ilgili birşey söyledim.
Sherlock#5773
Konumu kirletmeye devam edersen seni bildireceğim. Burda amacım sadece yardım almak çocuk gibi boş işlerle uğraşmak değilBende destek almak istediğin konu ile ilgili zamanında büyük konuşmalarınla ilgili birşey söyledim.
Sherlock#5773
Sherlock#5773
Sherlock#5773
hostingrust.ruHostinginiz nedir?
whiskeytr
Dostum anlamıyorsun sanırım, memory leak yiyorsun. Eski bir işlemci ve 12GB Ram ile 1.19.3 sunucusu tabii ki zorlanır. Ayrıca Windows işletim sistemi kullanıyorsun onada ekstradan Ram gidiyor. Başlat kodunu düzenlemen gerekli aynı zamandada Makineni yükseltmen gerekli.Entity ayarlarını yaptım çalışmadı. entity ile alakalı pl sildim düzelmedi. ne yaparsam düzelmiyor 10-11 kişide bile %50-70 cpu kullanıyor arkadaşlar bunun çözümünü bilecek biri varmı ya? yardım edermisiniz
Ekli dosyayı görüntüle 226725
Ekli dosyayı görüntüle 226726
bikaç timings
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!