sunucuda 15+ kişi olunca lag oluyor timings var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum anlamıyorsun sanırım, memory leak yiyorsun. Eski bir işlemci ve 12GB Ram ile 1.19.3 sunucusu tabii ki zorlanır. Ayrıca Windows işletim sistemi kullanıyorsun onada ekstradan Ram gidiyor. Başlat kodunu düzenlemen gerekli aynı zamandada Makineni yükseltmen gerekli.
Reis i9 10900k kullanıyorum 3 çekirdek

[LIST=1] [*]@echo off title Survival cls :start cls java -Xms9G -Xmx9G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar paper.jar --nogui goto start [/LIST]

başlat kodu bu

ne önerirsin peki bana. ne kadar bir sistem kullanayım?

Şuan ki sistem 12 gb ddr4 ram i9 10900k 3 çekirdek 150 gb ssd, 100mb internet

16 gb ram 4 çekirdek i910900k aldık linuxa geçtik yine bir şey değişmedi. bu sorun neden olabilir sizce?

Yolladığınız Timings'e bakıldığı zaman, WorldGuard ve Chunky plugin'inden kaynaklanıyor gibi gözüküyor. WorldGuard'ın ilk defa böyle bir sorununu gördüm, nedenini bilmiyorum. Ancak sürüm uyuşmazlığı olabilir, belki de onun dışında Chunky plugin'in CPU yemesi gayet normal. Bu iki plugine çözüm bulabilirseniz, sorununuz çözülecektir. Tavsiyem, sunucunuza uyumlu bir WorldGuard eklentisi ekleyin ve Chunky eklentisini kaldırıp sunucunuzu test olarak başlatın ve değerlere tekrardan bakın.

Burda konu ile ilgili bir yorum yapıyorum ?

bir benzer sorun bende de var :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl