Çözüldü Sunucu Yüklenirken Bir Anda Donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GamersYT

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
69
Minecraft
SaitoHajim

Discord:

SaitoHajim#8228

Öncelikle Selamlar, Başlıkta Da Belirttiğim Gibi Bir Sorunum Var. Pluginden Kaynaklı Diyecek Arkadaşlar İçin De Şunu Ekleyeyim. Kendi Bilgisayarımda Hiçbir Sorun Oluşmadan Pluginler Sırayla Yüklenip Aktifleşiyorlar ve Sunucu Sorunsuz Açılıyor Ama VDS'e Gelince Durum Aynı Değil. Belli Yüklenmeden Sonra Donuyor.

Makinenizdeki rami sadece servere vermeyin, windowsada ram bırakın. Mesela atıyorum makineniz 12 gb ve bu ramin hepsini serverine verirsen windows'a ram kalmadığı için hem donar, hem de aşırı kasmaya sebep olur. 1-2 gb windows'a bırak.

Eğer bu üstteki yazdığımdan kaynaklı değilse hostinginize ticket açın yardımcı olacaklardır, makineyle alakalı bir durumdur.

Makinenizdeki rami sadece servere vermeyin, windowsada ram bırakın. Mesela atıyorum makineniz 12 gb ve bu ramin hepsini serverine verirsen windows'a ram kalmadığı için hem donar, hem de aşırı kasmaya sebep olur. 1-2 gb windows'a bırak.

Eğer bu üstteki yazdığımdan kaynaklı değilse hostinginize ticket açın yardımcı olacaklardır, makineyle alakalı bir durumdur.
10 GB'lik makinede 9 gb sunucu 1 gb boş bıraktım zaten de büyük ihtimal makineyle ilgili bir sorun oluştu

Sunucunuzu TacoSpigota geçirin aynı sorunlarla karşılaştığımda full TacoSpigota geçtim ve sorun çözüldü. İyi günler.

Sunucunuzu TacoSpigota geçirin aynı sorunlarla karşılaştığımda full TacoSpigota geçtim ve sorun çözüldü. İyi günler.
Bu Da Bir Çözüm Ama Arkadaşın Dediğiyle, Makinenin Bugün Sıkıntılı Olması Daha Çok Eşleşti.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kendiliğinden Düzeldi. Kısacası Çözüldü :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl