Sunucu versiyonum kaç olmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tvic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.004

Sunucuyu açmalımıyım?

• Sunucuyu aç

Oy: 8 44,4%
  • Sunucuyu açma

Oy: 10 55,6%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son Sürüm Her Zaman Daha Güzel bnce

1.8 - 1.16.4 önerebilirim :d

Her zaman son sürümü öneririm. Yeni özellikler çok güzel.

Merhaba arkadaşlar ben mc de biraz yeniyim aslında çok yeniyim :D ve bir sunucu açmak istiyorum fakat hangi sürümde başlarsam güzel bir kitle yapabilirim bilmiyorum bana önerilerinizi yaza bilirmisiniz? teşekkürler.
1.8

Şahsen ben hep 1.8 sunucu kurdum, çünkü herkesin bilgisayarı iyi olmayabilir
ayrıca 1.8 daha iyi geliyor bana ya

bence 1.8x den başkası yalan eskiden bi 1.7 di :D

1.16.4 tercihimdir.

en çok hangisi tercih ediliyor ona göre sunucuyu düzenlemeye gidecem

Sunucun için 1.12.2/1.15.2 ideal olacaktır şimdilik 1.16 için plugin sıkıntısı çekebilirsin altlarında ise zaten sıkıcı olmaya başladı.

en çok hangisi tercih ediliyor ona göre sunucuyu düzenlemeye gidecem
1.12.2 Base, 1.16.4 desteği sağlarsan çok oyuncu kazanırsın. Benim gibi 1.16.4 base bir sunucu kurarsan sadece geleceğe yatırım yapmış olursun.

1.8 millatta kaldı napıyorsunuz HSADKSADKJANDAH

1.13 ve üstünde öneririm, şahsi olarak artık 1.11- sunucuyu sunucu olarak görmüyorum. Hadi olmadı 1.12, ama şahsen BIKTIM 1.8 sunuculardan hiçbir şey yeni değil hiçbir yeni block yok hiçbir yeni mekanik yok HEP AYNI ŞEYİ YAPIYORUZ. Abi artık 1.8 desteğini bile kaldırmaya başladılar eklentilerden, o kadar güzel eklentiler sistemler var ki 1.16 için anlatamam yani, siz hala tıkılın millattan önceki sürümde adamlar 1 yıla 1.17 çıkaracak ve biz hala 8 YILLIK SÜRÜMÜ kullanıyoruz. Allah aşkına yeter.

Ben 1.8 açıp 90 oyuncu almaktansa 1.16 açar 30 oyuncu ile devam ederim daha iyi.

1.12 tabanlı olup girişleri 1.8 1.16 arasında açarsan hiçbir sorun kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl