Çözüldü Sunucu türü sizce ne olmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Racfourd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 711
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Racfourd

Aaaaacııııııktıııııımmmm!
Elmaslar
410
Minecraft
Racfourd

Discord:

racfourdtr

Towny veya Survival paketi yapmaya karar verdim.
Sizce hangisinde daha çok oyuncu sayısına ulaşırım?
BoxPvP açıp +40-50 almak basit ama biraz zoru deniyeyim diyorum.
Survival olacak ise de, sizce spawnerları kaldırmalı mıyım yoksa sadece spawnerlar kırılmamalı mı?

Survival olacak ise de, sizce spawnerları kaldırmalı mıyım yoksa sadece spawnerlar kırılmamalı mı?
Towny daha çok ulaşır ayrıca boxpvpde 40 50 online basitçe alamassınız en iyi box sunucusu 40 50 online alıyor zaten towny ile ama ulaşabilirsiniz diye tahmin ediyorum

Towny daha çok ulaşır ayrıca boxpvpde 40 50 online basitçe alamassınız en iyi box sunucusu 40 50 online alıyor zaten towny ile ama ulaşabilirsiniz diye tahmin ediyorum
Sizce kitleye hızlıca nereden ulaşabilirim, forum dışında?

Eğer daha önce sunucu açmadıysan survival seni çok uğraştırır. Ben ilk defa açmış olmamama rağmen sunucuyu çok zor toparladım. Çok fazla uğraştırıyor survival chunk muhabbetlerinden. Aynı şekil towny de öyle. Bence skyblock başla onun kitlesi de çok fazla, ordan kitle toplayıp survivali yavaş bir şekilde geliştirmeye başlayabilirsin diye düşünüyorum.

Towny oyun modunda tutunmak biraz zor. Ek olarak gerçekten iyi bir makineye ihtiyacın olacak. Towny'den uzak durmanı tavsiye ederim.

Eğer daha önce sunucu açmadıysan survival seni çok uğraştırır. Ben ilk defa açmış olmamama rağmen sunucuyu çok zor toparladım. Çok fazla uğraştırıyor survival chunk muhabbetlerinden. Aynı şekil towny de öyle. Bence skyblock başla onun kitlesi de çok fazla, ordan kitle toplayıp survivali yavaş bir şekilde geliştirmeye başlayabilirsin diye düşünüyorum.
chunk muhabbetleri dediğin olay çok kolay düzeltiliyor

BoxPvp senin için en ideali diye düşünüyorum ama net bir şey diyemiyorum towny kitlesi bulabilirsin ama senin araman lazım towny kitleleri gidip ibande tarzı insanları izleyelim demiyorlar savaşı seven insanlar var bu insanlara güzel şeyler sun ki sunucuna gelsinler

chunk muhabbetleri dediğin olay çok kolay düzeltiliyor
Makina değiştim, paketi optimize ettim, gene chunlarda tick sorunu yaşıyorum arada. Mpst yi yükseltip duruyor tpsi düşürüyor.

Makina değiştim, paketi optimize ettim, gene chunlarda tick sorunu yaşıyorum arada. Mpst yi yükseltip duruyor tpsi düşürüyor.
çok kolay fixi world chunk generete'i delaylı ve process kısmına optimizasyon ypaınca çok rahat gidiyor

Skyblock'a pek olumlu bakmıyorum açıkçası. Şu an bütün sunucular kolay bir modda ve eğlenemiyorum.
Nostalji yapmak istesemde sistem yok diyip geçicek adamlar çok var. 5-6 yıldır kendimce paket yapar çöp kutusuna atarım, yani işin çok büyük bir kısmını zaten çözdüm. Towny kitlesini bulmak uğraştıracağından sanırım survival'a yöneleceğim önerin için teşekkürler.

Skyblock'a pek olumlu bakmıyorum açıkçası. Şu an bütün sunucular kolay bir modda ve eğlenemiyorum.
Nostalji yapmak istesemde sistem yok diyip geçicek adamlar çok var. 5-6 yıldır kendimce paket yapar çöp kutusuna atarım, yani işin çok büyük bir kısmını zaten çözdüm. Towny kitlesini bulmak uğraştıracağından sanırım survival'a yöneleceğim önerin için teşekkürler.
skyblockta pvp vesaire yoğunlaştırırsan genel olarak güzel bir kitle çekersin olduğumuz dönemde

4 yıldır survival temelli hub sunucusu açmış biri olarak

Survival kitlesi az olsa bile yok olmayacak bir kitle uzun soluklu sunucu açmak için ideal. Birçok sistem bulunmakta ve bu sistemleri kavraması ilk başta biraz zor ve karışık. Fakat mantığı kavradıktan sonra işiniz kolay. Bol bol reklam ile güzel bir kitle elde edersiniz.

Skyblock için neredeyse 2 3 sistem olsa bile sunucunuzun tutma ihtimali var biraz reklam ile sunucunuz +30 +40 civarı online rahat görür. Anlaması basittir. Ortalama 3 4 ayda güzel kazanç sağlarsınız.

Towny ağır bir paket türüdür sistemleri kavraması zor ve yorucudur. Kitlesini toplamak bir yana kitleyi tutmak ayrı bir çiledir. Çok çok iyi yapılmış bir towny bile ömrü max 5 aydır. Sonrasında kitlesi dağılır. Kitleyi dağıtmamak için sürekli reklam ve güncelleme lazım.

Boxpvp tarzı yeni yeni gelişiyor. Aktif kitlesi ortalama az reklam ile +30 oyuncu görebilirsiniz. Sistemleri basittir. Hızlıca kitle toplamak için idealdir. Yani boxpvp açıp sonrasında yeni bir oyun modu ekleyebilirsiniz.

Burada açmanızı önerdigim türler survival ve boxpvp dir. Skyblock önermeme sebebim p2w tarzı bir oyun modu ve yeniliklere pek açık değildir. Towny ise ağır olmasından kaynaklı. Survival her türlü sistemin eklenebileceği sınırsız potansiyele sahip bir türdür. Boxpvp ise yeni gelişen bir tür olduğu için daha eklenebilecek sistemlerin tam olarak oturmamış yani yine önü boş şekilde yeniliklere açık bir moddur.

Custom Survival yapabilirsin mesela Aether modunda olduğu gibi custom world generator ile gökyüzüne adalar yapılar dungeonlar ekleyebilirsin spawner fiziksel yerine sanal olarak kullanabilirsin yük azaltmış olursun pasif gelir sağlar oyuncuya bir moddan daha örnek vereyim Tinkers Construct gibi custom crafting station yapabilirsin gerisi senin hayal gücüne kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl