Racfourd
Aaaaacııııııktıııııımmmm!
- Elmaslar
- 410
- Minecraft
- Racfourd
Discord:
racfourdtr
racfourdtr
Towny daha çok ulaşır ayrıca boxpvpde 40 50 online basitçe alamassınız en iyi box sunucusu 40 50 online alıyor zaten towny ile ama ulaşabilirsiniz diye tahmin ediyorumTowny veya Survival paketi yapmaya karar verdim.
Sizce hangisinde daha çok oyuncu sayısına ulaşırım?
BoxPvP açıp +40-50 almak basit ama biraz zoru deniyeyim diyorum.
Survival olacak ise de, sizce spawnerları kaldırmalı mıyım yoksa sadece spawnerlar kırılmamalı mı?
racfourdtr
Sizce kitleye hızlıca nereden ulaşabilirim, forum dışında?Towny daha çok ulaşır ayrıca boxpvpde 40 50 online basitçe alamassınız en iyi box sunucusu 40 50 online alıyor zaten towny ile ama ulaşabilirsiniz diye tahmin ediyorum
Youtube instagram gibi hesaplar açarakSizce kitleye hızlıca nereden ulaşabilirim, forum dışında?

apcu
chunk muhabbetleri dediğin olay çok kolay düzeltiliyorEğer daha önce sunucu açmadıysan survival seni çok uğraştırır. Ben ilk defa açmış olmamama rağmen sunucuyu çok zor toparladım. Çok fazla uğraştırıyor survival chunk muhabbetlerinden. Aynı şekil towny de öyle. Bence skyblock başla onun kitlesi de çok fazla, ordan kitle toplayıp survivali yavaş bir şekilde geliştirmeye başlayabilirsin diye düşünüyorum.
Makina değiştim, paketi optimize ettim, gene chunlarda tick sorunu yaşıyorum arada. Mpst yi yükseltip duruyor tpsi düşürüyor.chunk muhabbetleri dediğin olay çok kolay düzeltiliyor
çok kolay fixi world chunk generete'i delaylı ve process kısmına optimizasyon ypaınca çok rahat gidiyorMakina değiştim, paketi optimize ettim, gene chunlarda tick sorunu yaşıyorum arada. Mpst yi yükseltip duruyor tpsi düşürüyor.
racfourdtr
Skyblock'a pek olumlu bakmıyorum açıkçası. Şu an bütün sunucular kolay bir modda ve eğlenemiyorum.Eğer daha önce sunucu açmadıysan survival seni çok uğraştırır. Ben ilk defa açmış olmamama rağmen sunucuyu çok zor toparladım. Çok fazla uğraştırıyor survival chunk muhabbetlerinden. Aynı şekil towny de öyle. Bence skyblock başla onun kitlesi de çok fazla, ordan kitle toplayıp survivali yavaş bir şekilde geliştirmeye başlayabilirsin diye düşünüyorum.
skyblockta pvp vesaire yoğunlaştırırsan genel olarak güzel bir kitle çekersin olduğumuz dönemdeSkyblock'a pek olumlu bakmıyorum açıkçası. Şu an bütün sunucular kolay bir modda ve eğlenemiyorum.
Nostalji yapmak istesemde sistem yok diyip geçicek adamlar çok var. 5-6 yıldır kendimce paket yapar çöp kutusuna atarım, yani işin çok büyük bir kısmını zaten çözdüm. Towny kitlesini bulmak uğraştıracağından sanırım survival'a yöneleceğim önerin için teşekkürler.

benjamin17
4 yıldır survival temelli hub sunucusu açmış biri olarakTowny veya Survival paketi yapmaya karar verdim.
Sizce hangisinde daha çok oyuncu sayısına ulaşırım?
BoxPvP açıp +40-50 almak basit ama biraz zoru deniyeyim diyorum.
Survival olacak ise de, sizce spawnerları kaldırmalı mıyım yoksa sadece spawnerlar kırılmamalı mı?
makarows
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!