Çözüldü Sunucu Tps Düşüklüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mandmal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.455
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mandmal

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Minecraft
MrMandmal

Discord:

MrMandmal#0001

Tpsim bu civarlarda gidip geliyor 25-30 oyuncu seviyesinde iken makinemiz kötü değil ve anlamakta güçlük çekiyorum timingse de bakabilirsiniz 64 gb ram verilmiş durumda sunucu ama garip bir şekilde tpsimiz düşük

Ekli dosyalar

• 2022-09-24_17.43.47.png
    2022-09-24_17.43.47.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 252
Tpsim bu civarlarda gidip geliyor 25-30 oyuncu seviyesinde iken makinemiz kötü değil ve anlamakta güçlük çekiyorum timingse de bakabilirsiniz 64 gb ram verilmiş durumda sunucu ama garip bir şekilde tpsimiz düşük
İlk öncelikle leak eklenti kullanıyormusunuz? Sunucunuzu optimize ettiniz mi? Timings raporunda sunucunun dünya konusunda ve mob konusunda zorlandığı gözüküyor. Ek olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugini kullanmanızı öneririm.

İlk öncelikle leak eklenti kullanıyormusunuz? Sunucunuzu optimize ettiniz mi? Timings raporunda sunucunun dünya konusunda ve mob konusunda zorlandığı gözüküyor. Ek olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugini kullanmanızı öneririm.
hayır hiçbir leak eklenti kullanmıyorum sunucu optimizeden kastınız spigot bukkit paper yml dosyalarındaki şeyler sanırım bunlarla çok oynamadım, eskiden denemiştim ancak mob sayılarında gereksiz düşüşler olmuştu rahatsızlık veriyordu.

hayır hiçbir leak eklenti kullanmıyorum sunucu optimizeden kastınız spigot bukkit paper yml dosyalarındaki şeyler sanırım bunlarla çok oynamadım, eskiden denemiştim ancak mob sayılarında gereksiz düşüşler olmuştu rahatsızlık veriyordu.
spigot makalesinden optimizasyon yapmanızı öneririm. Yüksek ihtimalle optimizasyon yapmadığınız için sunucunuzda tps sorunu yaşanıyor.

İlgili satış takımları ile iletişime geçip sunucuna optimize yaptırabilirsin.

İlgili satış takımları ile iletişime geçip sunucuna optimize yaptırabilirsin.
sunucum tr lokasyon değil ve minecraft için tasarlanmış vdslerden değiller :D, normal bir hosting firmasından alınmış genel işlevli bir vds bunun için minecraft optimizasyonu yapacak bir takım bulunmamakta

Minecraft sunucunuz optimize değil, bize ulaşırsanız bu konuda size yardımcı olabiliriz.

İLETİŞİM
Kişisel Discord Hesabı
Discord Sunucusu
İnternet Sitesi
Proomp#9980

Son düzenleme:

Windows server 2022 yerine windows server r2 2012 öneririm server 2022 sorunlu bir server sürümü işlemci ölçüm konusunda yanlış bilgiler veriyor ve konsol duraklıyor sunucuya buga sokabiliyor.

Sunucunuzda custom birçok şey var paper kullanıyorsunuz bunun yerine purpur 1.16.5 geçin. Çok eski bir matrix sürümü kullanıyorsunuz leak olabilir leak ise silin.

UnioAntiCrash adlı eklentiyi silin sadece 1.8'de işe yarayan bir eklenti 1.9+'dan sonra kullanmaya gerek yok. UnioAntiCrash oyuncuların move event'ini sürekli kontrol edip sunucuya feci şekilde tps loss sokabiliyor.
Birkaç chunk sorunu var ve optimizasyon istiyorsanız Purpur geçin 1.16.5 için olanı indirin. Java 8 kullanmayın Java 11 sürümüne geçiş yaparsanız daha çok optimize sağlayabilirsiniz.

evet hocam paralı tabi ki
Windows server 2022 yerine windows server r2 2012 öneririm server 2022 sorunlu bir server sürümü işlemci ölçüm konusunda yanlış bilgiler veriyor ve konsol duraklıyor sunucuya buga sokabiliyor.

Sunucunuzda custom birçok şey var paper kullanıyorsunuz bunun yerine purpur 1.16.5 geçin. Çok eski bir matrix sürümü kullanıyorsunuz leak olabilir leak ise silin.

UnioAntiCrash adlı eklentiyi silin sadece 1.8'de işe yarayan bir eklenti 1.9+'dan sonra kullanmaya gerek yok. UnioAntiCrash oyuncuların move event'ini sürekli kontrol edip sunucuya feci şekilde tps loss sokabiliyor.
Birkaç chunk sorunu var ve optimizasyon istiyorsanız Purpur geçin 1.16.5 için olanı indirin. Java 8 kullanmayın Java 11 sürümüne geçiş yaparsanız daha çok optimize sağlayabilirsiniz.
çok sağolun hocam dediklerinizi harfiyen yapıp sonucu ileteceğim, umarım işe yarar

Ayrıca matrix dediğiniz pluginin trial sürümü bu ama çok eski doğrudur leak değil zamanında orjinal spigotta free triali yayınlanıyordu. Ayarlarına girdiğimde free trial olduğu yazmakta

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-09-23-07-00-20-1.png
    Screenshot_2022-09-23-07-00-20-1.png
    157,4 KB · Görüntüleme: 148
ben kullanıyorum rosestacker tps sorunu olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl