Mandmal
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- MrMandmal
Discord:
MrMandmal#0001
MrMandmal#0001
XBrexorX#2521
İlk öncelikle leak eklenti kullanıyormusunuz? Sunucunuzu optimize ettiniz mi? Timings raporunda sunucunun dünya konusunda ve mob konusunda zorlandığı gözüküyor. Ek olarakTpsim bu civarlarda gidip geliyor 25-30 oyuncu seviyesinde iken makinemiz kötü değil ve anlamakta güçlük çekiyorum timingse de bakabilirsiniz 64 gb ram verilmiş durumda sunucu ama garip bir şekilde tpsimiz düşük
MrMandmal#0001
hayır hiçbir leak eklenti kullanmıyorum sunucu optimizeden kastınız spigot bukkit paper yml dosyalarındaki şeyler sanırım bunlarla çok oynamadım, eskiden denemiştim ancak mob sayılarında gereksiz düşüşler olmuştu rahatsızlık veriyordu.İlk öncelikle leak eklenti kullanıyormusunuz? Sunucunuzu optimize ettiniz mi? Timings raporunda sunucunun dünya konusunda ve mob konusunda zorlandığı gözüküyor. Ek olarakplugini kullanmanızı öneririm.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
XBrexorX#2521
hayır hiçbir leak eklenti kullanmıyorum sunucu optimizeden kastınız spigot bukkit paper yml dosyalarındaki şeyler sanırım bunlarla çok oynamadım, eskiden denemiştim ancak mob sayılarında gereksiz düşüşler olmuştu rahatsızlık veriyordu.
ihalitisbackk#7699
MrMandmal#0001
sunucum tr lokasyon değil ve minecraft için tasarlanmış vdslerden değiller :D, normal bir hosting firmasından alınmış genel işlevli bir vds bunun için minecraft optimizasyonu yapacak bir takım bulunmamaktaİlgili satış takımları ile iletişime geçip sunucuna optimize yaptırabilirsin.
123123
Kişisel Discord Hesabı | Discord Sunucusu | İnternet Sitesi |
|---|---|---|
Proomp#9980 |
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
|
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
|
123123
paraylamı hocamMinecraft sunucunuz optimize değil, bize ulaşırsanız bu konuda size yardımcı olabiliriz.
İLETİŞİM
Kişisel Discord Hesabı Discord Sunucusu İnternet Sitesi Proomp#9980 foreda.net/discord Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tpsim bu civarlarda gidip geliyor 25-30 oyuncu seviyesinde iken makinemiz kötü değil ve anlamakta güçlük çekiyorum timingse de bakabilirsiniz 64 gb ram verilmiş durumda sunucu ama garip bir şekilde tpsimiz düşük
MrMandmal#0001
evet hocam paralı tabi kiparaylamı hocam
çok sağolun hocam dediklerinizi harfiyen yapıp sonucu ileteceğim, umarım işe yararWindows server 2022 yerine windows server r2 2012 öneririm server 2022 sorunlu bir server sürümü işlemci ölçüm konusunda yanlış bilgiler veriyor ve konsol duraklıyor sunucuya buga sokabiliyor.
Sunucunuzda custom birçok şey var paper kullanıyorsunuz bunun yerine purpur 1.16.5 geçin. Çok eski bir matrix sürümü kullanıyorsunuz leak olabilir leak ise silin.
UnioAntiCrash adlı eklentiyi silin sadece 1.8'de işe yarayan bir eklenti 1.9+'dan sonra kullanmaya gerek yok. UnioAntiCrash oyuncuların move event'ini sürekli kontrol edip sunucuya feci şekilde tps loss sokabiliyor.
Birkaç chunk sorunu var ve optimizasyon istiyorsanız Purpur geçin 1.16.5 için olanı indirin. Java 8 kullanmayın Java 11 sürümüne geçiş yaparsanız daha çok optimize sağlayabilirsiniz.
MrMandmal#0001
Ayrıca matrix dediğiniz pluginin trial sürümü bu ama çok eski doğrudur leak değil zamanında orjinal spigotta free triali yayınlanıyordu. Ayarlarına girdiğimde free trial olduğu yazmaktaWindows server 2022 yerine windows server r2 2012 öneririm server 2022 sorunlu bir server sürümü işlemci ölçüm konusunda yanlış bilgiler veriyor ve konsol duraklıyor sunucuya buga sokabiliyor.
Sunucunuzda custom birçok şey var paper kullanıyorsunuz bunun yerine purpur 1.16.5 geçin. Çok eski bir matrix sürümü kullanıyorsunuz leak olabilir leak ise silin.
UnioAntiCrash adlı eklentiyi silin sadece 1.8'de işe yarayan bir eklenti 1.9+'dan sonra kullanmaya gerek yok. UnioAntiCrash oyuncuların move event'ini sürekli kontrol edip sunucuya feci şekilde tps loss sokabiliyor.
Birkaç chunk sorunu var ve optimizasyon istiyorsanız Purpur geçin 1.16.5 için olanı indirin. Java 8 kullanmayın Java 11 sürümüne geçiş yaparsanız daha çok optimize sağlayabilirsiniz.
rosestackerin kendisi lag yaratıyorAşağıdaki 3 Plugini kullanmanızı öneririm:
1.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
2.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
3.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!