novasyy
ozgurkurt.
phpmyadminden neyi kontrol etmem gerekiyorAuthMe hata vermiş, SQL bağlantısında sorun var gibi gözüküyor cpanel'e girip phpmyadmin'den kontrol et giriş yapabiliyor musun ayrıca veri tabanı ismin ve ipsi verdiğin latest.log dosyasında gözükmüş onları değiştirmeni öneririm.
novasyy
Accounts isimli bir veritabanı var mı kontrol et eğer var ise ve erişebiliyorsan verilere AuthMe configinden bağlantı bilgilerini kontrol et, eğer bağlantıda bir problem yok ise cPanel üzerinden Veri tabanına erişimi açmamız gerekecek sorun çözülmez ise konu üzerinden yaz anlatırım.phpmyadminden neyi kontrol etmem gerekiyor
ozgurkurt.
accounts var evet girebiliyorum kayıtlı hesaplar gösteriliyor. Ek olarak bu sorun bir anda oldu daha önce problem yoktuAccounts isimli bir veritabanı var mı kontrol et eğer var ise ve erişebiliyorsan verilere AuthMe configinden bağlantı bilgilerini kontrol et, eğer bağlantıda bir problem yok ise cPanel üzerinden Veri tabanına erişimi açmamız gerekecek sorun çözülmez ise konu üzerinden yaz anlatırım.
novasyy
Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana.sorunu çözdüm db şifresini değiştirmiştim authme configden güncellemeyi unutmuşum config komtrol ederken fark ettim yardımın için teşekkürler
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!