Çözüldü sunucu restart atıyor sürekli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OzgurKurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OzgurKurt

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
OzgurKurt

Discord:

ozgurkurt.

çakma lobi durduk yere sürekli restart atmaya başladı yardımınızı bekliyorum loglar aşağıda:

AuthMe hata vermiş, SQL bağlantısında sorun var gibi gözüküyor cpanel'e girip phpmyadmin'den kontrol et giriş yapabiliyor musun ayrıca veri tabanı ismin ve ipsi verdiğin latest.log dosyasında gözükmüş onları değiştirmeni öneririm.

AuthMe hata vermiş, SQL bağlantısında sorun var gibi gözüküyor cpanel'e girip phpmyadmin'den kontrol et giriş yapabiliyor musun ayrıca veri tabanı ismin ve ipsi verdiğin latest.log dosyasında gözükmüş onları değiştirmeni öneririm.
phpmyadminden neyi kontrol etmem gerekiyor

phpmyadminden neyi kontrol etmem gerekiyor
Accounts isimli bir veritabanı var mı kontrol et eğer var ise ve erişebiliyorsan verilere AuthMe configinden bağlantı bilgilerini kontrol et, eğer bağlantıda bir problem yok ise cPanel üzerinden Veri tabanına erişimi açmamız gerekecek sorun çözülmez ise konu üzerinden yaz anlatırım.

Accounts isimli bir veritabanı var mı kontrol et eğer var ise ve erişebiliyorsan verilere AuthMe configinden bağlantı bilgilerini kontrol et, eğer bağlantıda bir problem yok ise cPanel üzerinden Veri tabanına erişimi açmamız gerekecek sorun çözülmez ise konu üzerinden yaz anlatırım.
accounts var evet girebiliyorum kayıtlı hesaplar gösteriliyor. Ek olarak bu sorun bir anda oldu daha önce problem yoktu

sorunu çözdüm db şifresini değiştirmiştim authme configden güncellemeyi unutmuşum config komtrol ederken fark ettim yardımın için teşekkürler

sorunu çözdüm db şifresini değiştirmiştim authme configden güncellemeyi unutmuşum config komtrol ederken fark ettim yardımın için teşekkürler
Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl